Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten alennetut juoksukengät / ASICS Zalandolla: (41 tuotetta)

Asiakkaamme suosittelevat

ASICS - terve sielu terveessä ruumiissa


ASICS-kengät

Japanilainen Kihachiro Onitsuka perusti syyskuussa vuonna 1949 Kobessa yrityksen nimeltä Onitsuka Company, Ltd. Yritys valmisti urheilukenkiä, ja ensimmäinen, vuonna 1951 markkinoille tullut koripallokenkä oli nimeltään OK Basketball. Vuoteen 1977 mennessä Onitsuka Company oli jo yhdistynyt Chuo Sangyo Co nimisen yrityksen kanssa ja yhtiön nimenä oli tällöin Onitsuka Co., Ltd. Yhtiö yhdistyi vielä kahden urheiluvaate ja -välinevalmistajan kanssa, ja näin sai alkunsa ASICS. ASICS myös valmistaa tuotteita Onitsuka Tiger tuotenimellä. ASICS tulee latinan sanoista 'anima sana in corpore sano' eli 'terve sielu terveessä ruumiissa'. Asicsin laadukkaat urheiluvaatteet ja -kengät löydät tietenkin Zalandolta!


ASICS - harrastajan sekä aktiiviurheilijan valinta


ASICSin valikoimiin kuuluu urheiluvaatteita ja -asusteita laidasta laitaan, kuten laadukkaita kenkiä, paitoja ja housuja. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät kovempaakin käyttöä. Jalkinevalikoimasta löytyy niin juoksukenkiä, kävelykenkiä kuin tennareitakin. ASICS sponsoroi useita huippu-urheilijoita, esimerkiksi ranskalaista pikajuoksija Christophe Lemaitrea, mikä sekin kertoo tuotteiden huippulaadusta. Urheilukenkien saralla ASICSin jalkineet ovat yksi arvostetuimpia merkkejä maailmassa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huippu-urheilija käyttääksesi ASICS tuotteita, jokaiselle kuntoilijalle ja harrastajalle löytyy sopivat tuotteet. Tuotteita ei tietenkään ole pakko käyttää vain ja ainoastaan urheillessa, koska valikoimasta löytyy trendikkäät paidat ja housut, ja asukokonaisuuden kruunaa esimerkiksi ajattoman tyylikkäät tennarit. Tennareita löytyy niin värikkäitä kuin myös hillitympiä jalkineita, jokaiselle jotakin.