Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Miesten laukut (1079 tuotetta)

Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Laukkuvalikoimasta oikea ratkaisu viikonloppumatkalle tai ostosreissulle


Element-reppu

Miesten laukkujen suosio on noussut huimasti viimeisen 10 vuoden aikana. Tämä tärkeä ja käytännöllinen asuste on viimeinkin vallannut miesten mallistot monipuolisuutensa ja tyylikkyytensä vuoksi, ja nykypäivänä miesten laukkuja saa hyvin monissa eri maskuliinisissa malleissa ja väreissä, joista jokainen mies löytää takuulla omansa. Ne antavat asukokonaisuudelle kuin asukokonaisuudelle sen viimeisen silauksen muiden asusteiden, kuten vöiden ja kellojen, ohella. Tyylikkään ja erittäin käytännöllisen miesten laukun kanssa pidät tavarasi järjestyksessä ja aina matkassa, ja Zalandosta löydät nyt jokaiseen asuun sopivat miesten laukut. Töihin työpuvun kanssa sopii hyvin tarpeellinen, joskin tyylikäs tietokonelaukku, vapaa-ajalle farkkushortseihin yhdistettynä miesten olkalaukku ja urheiluun meiltä löydät luonnollisestikin miesten urheilulaukut.


Zalandon miesten laukut - jokaikiseen tilaisuuteen!


Jos haluat asuusi jotain pientä särmää, mutta miesten korut eivät ole tyyliäsi, on nappivalinta miesten laukku. Zalandosta saat laadukkaat miesten laukut huippumerkeiltä, kuten Puma ja Converse. Olipa tyylisi millainen tahansa, löydät sen takuuvarmasti laajasta valikoimastamme. Tilaa heti, niin saat ilmaisen ja nopean toimituksen, sekä 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet, mikäli et jostain syystä ole täysin tyytyväinen.