Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Miesten T-paidat & paidat (5358 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

T-paidat & paidat miehille!


Miesten t-paidat & paidat ovat hyvin tärkeä elementti miesten pukeutumisessa. Paitojen avulla miehet voivat viestiä muille omista asenteistaan, arvomaailmastaan ja tunnelmastaan sekä tietysti tyylistään. Miesten t-paidat & paidat ovat vaatteita, joilla on oma merkityksensä miesten pukeutumisessa. Paitoja voi olla useita erilaisia, eri värisiä ja moniin eri tilanteisiin sekä käyttötarkoituksiin hankittuja. Niitä myös saadaan lahjaksi ja annetaan lahjaksi. Miesten t-paidat & paidat voidaan jaotella lyhythihaisiin t-paitoihin ja pikeepaitoihin. T-paitoja pidetään yleensä kesällä mutta niitä voi myös pukea talvella svetarin tai pitkähihaisen paidan alle ihoa lämmittämään. Pikeepaidat ovat miesten paitoja, joita käytetään haluttaessa antaa hieman ryhdikkäämpi kuva tai tunnelma itsestä. Miehet myös usein jakaantuvat joko t-paidoista pitäviin tai pikeepaitojen käyttäjiin. Miesten paitoihin kuuluvat vielä pitkähihaiset paidat, jotka ovat suosittuja talvikäytössä tai myös viileämmillä ilmoilla.


Mies, tarkasta t-paitojen & paitojen valikoima vaatekaapistasi! Tutustu mahtavaan valikoimaamme ja tilaa itsellesi uusia paitoja eri käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät tavanomaiset yksiväriset t-paidat, miesten pitkähihaiset paidat ja ryhdikkään rennot pikeepaidat sekä printtipaidat. T-paitoja tarvitset kesäkäyttöön ja talvellakin niistä on hyötyä pitkähihaisen alla. Pikeepaitoja on hyvä hankkia joitain virallisempia tilaisuuksia tai hieman rennompia edustustilaisuuksia varten. Muista myös hienot pitkähihaisemme, joita löytyy erilaisilla printeillä ja ilman printtejä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi t-paidat & paidat itsellesi. Tilaa nyt ja sovita paitoja kotona kaikessa rauhassa! Näistä voi myös löytää mahtavan lahjan pojalle tai aviomiehelle! Lahjan saaja varmasti ilahtuu löytäessään paketista uuden paidan päällensä laitettavaksi! Miesten t-paidat & paidat löydät meiltä!