Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Miesten takit (3147 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Miesten takki

Kaikki miehet tarvitsevat erilaisia takkeja ja varsinkin Suomen sääolosuhteissa nimenomaan useamman takin. Miesten takkeja löytyy monimuotoinen valikoima eri pituisia, paksuisia ja materiaalisia takkeja. Jos etsit sopivaa takkia ulkoilmaharrastustasi varten, sinun kannattaa tutustua ulkoilutakkien valikoimaamme, joka pursuaa laadukkaita huippuosaajien valmistamia takkeja. Viileneviin kesäiltoihin tarvitset kevyen takin ja talvipakkasille puolestaan paksun toppatakin. Vannoutuneille nahkatakkien ystäville Zalando tarjoaa kokoelman tyylikkäitä miesten nahkatakkeja. Meiltä löydät myös farkkutakit, jotka ovat ikuinen klassikko miesten takkien joukossa. Urheiluharrastustasi varten olemme keränneet yhteen verryttelytakit, joista löydät esimerkiksi supersuositut adidas-takit.


Trendikkäät miesten takit joka säähän Zalandosta!


Oli tyylisi rento tai chic, Zalandon miesten takkien valikoimasta löydät sopivat takit juuri sinulle. Talveen, kesään, syyssateille ja -tuuleen - jokaiselle vuodenajalle tulisi olla oma takkinsa. Selailemalla valikoimaamme opit myös tietämään, mikä on in juuri nyt. Muista myös kattava päällystakkien valikoimamme, josta löydät esimerkiksi aina tyylikkäät villakangastakit sekä trenssitakit. Netistä tilaaminen on nopeaa ja helppoa, etkä joudu kärsimään pitkistä jonoista, ruuhkaisista kaupoista ja ahtaista sovituskopeista. Lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle ilman toimituskuluja ja luonnollisesti sinulla on oikeus palauttaa kaikki tuotteet, joihin et ole täysin tyytyväinen.