Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

PALAUTUSOIKEUS 31. TAMMIKUUTA 2015 ASTI

×

Naisten asusteet (8578 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Mitä naisten asusteet merkitsevät pukeutumisessamme, juhlassa tai arjessa?


Michael Kors Sutton

Miksi ei riitä, että heittää niskaan sen perustunikan ja pari vuotta vanhat saappaat, tilanteesta riippumatta, vaan naisten asusteet ovat yllättävänkin tärkeitä? Asuste tarkoittaa eri asiaa jokaiselle. Jollekin se on se hyödyllinen villahuivi suojaamaan herkkää kaulan aluetta pakkasenpuremilta talvikävelyllä. Toiselle se on jokavuotinen riitti, kun hakee seuraavalle kesälomamatkalle sopivaa huivia hulmuamaan kevyesti ruskettuneille olkapäille. Joku taas haluaa esitellä ylpeänä jokaisen asusteensa kerralla. Joskus asusteet voivat auttaa rakentamaan sen tietyn, tilanteen vaatiman roolin ja mielenlaadun. Kaikki tarkoitusperät ovat kuitenkin yhtä oikeita ja arvokkaita. Nämä eri tarkoitukset kertovat samaa asiaa: mikään naisten asuste ei ole yhdentekevä, vaan sillä on henkilökohtainen merkitys.


Huivi, laukku, koru, vyö...naisten asusteet joka tilanteeseen!


Kautta historian naiset ovat kiinnittäneet huomiota itsensä koristeluun ja parhaiden puoliensa korostamiseen - ennen oli vain erilaiset naisten asusteet käytössä. Jos viuhkat olivat joskus se tärkein asuste, jonka taakse piiloutua punastelemaan, nykyään valikoima on loputon. Vain mielikuvitus on rajana ja tyylitaju mahdollisuutena, kun tavallisen arkivaatteenkin saa päivitettyä harkituilla yksityiskohdilla. Tyyli on naisten asusteiden muotojen, värien, koon sekä harmonian leikkiä muun vaatetuksen kanssa. Onnistuneet asusteet tasapainottavat kokonaisilmettä piilottamatta kuitenkaan kantajaansa. Kysymyksessä on optisen kokonaisuuden rakentamisessa: mihin nainen haluaa muiden kiinnittävän huomionsa ensin? Millaista mielikuvaa, mielialaa tai viestiä nainen haluaa välittää muille ihmisille? Vielä tärkeämpää on se, että asusteiden avulla nainen voi luoda itselleen asukokonaisuuden, jossa viihtyä ja luoda itselleen juuri oikea mielentila siihen tiettyyn tilanteeseen. Asuste on se yksityiskohta, joka kruunaa kokonaisuuden.