Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

PALAUTUSOIKEUS 31. TAMMIKUUTA 2015 ASTI

×

Naisten kengät (16497 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Naisten kengät Zalandolla

Naisille kengät ovat tärkeä osa asukokonaisuutta. Laukun ja muiden vaatteiden ohella niiden tulisi myös sopia jokaiseen asukokonaisuuteen. Siksi onkin tärkeää, että kenkiä löytyy kaikkiin eri tilaisuuksiin. Kenkiä voi jaotella moniin eri osa-alueisiin käyttötarkoituksen tai mallin mukaan. On aina oikea valinta luottaa klassikoihin kuten korkokenkiin. Zalandon korkokengät ja avokkaat sopivat moneen tilanteeseen! Rennompaan menoon käyvät mainiosti tennarit tai skeittikengät. Kun vauhti käy kovemmaksi, valitse itsellesi uudet juoksukengät. Kesäkuukausiin sandaalit, espadrillot ja purjehduskengät - meiltä löydät kaikki tarvitsemasi kesäkengät! Talvikäyttöön löydät saappaat tai vaikkapa monot, joten kaikennäköiset jalkineet, mitä tarvitset vapaa-ajallasi tai urheillessasi löydät nyt kätevästi Zalandosta! Me toivomme, että löydät mukavat ja makusi mukaiset naisten kengät kaikkiin tilaisuuksiin.


Naisten kengät netissä - tule ostoksille Zalandolle!


Zalandon naisten kenkävalikoima on jokaisen kenkäfriikin unelma. Naisten kengät eivät vain täydennä asua vaan ne voivat olla sen kohokohta. Tylsemmänkin asun saa helposti muutettua säväyttävämmäksi yhdistämällä asuun näyttävät, klassiset avokkaat. Laaja kenkävalikoimamme odottaa sinua. Tilaa ilman lähetyskuluja ja hemmottele itseäsi uusilla kengillä. Jos kenkä puristaa tai et pitänytkään vaikkapa väristä, voit palauttaa kengät ilmaiseksi 30 päivän sisällä. Isot naisten kengät, pienet jalkineet, eri värit ja mallit - Zalandon kenkäosasto on sinulle aina auki ja pullollaan uusimpia trendejä!


Naisten kengät – huikea valikoima, josta valita!


Naisten kenkien valikoima on niin huikean laaja, että valitsijalle tuottaa huolta ainoastaan valinta hyvän ja vielä paremman välillä. Mikäli esimerkiksi näin talven kynnyksellä olet päättänyt selättää tulevat pakkaskelit ilomielin ja lämpimin jaloin uusimman kuosin mukaisissa talvijalkineissa, täytyy sinun nyt käydä pohtimaan oman valintasi kriteereitä. Ensimmäinen valintasi voisi koskea jalkineen varren pituutta. Päätä, hankitko talveksi naisten kengät, joissa on upea polven yli ulottuva varsi vai päädytkö pirtsakkaan nilkkuripariin. Ylipolvensaappaita löytyy matalalla korolla, korkealla, ultrakorkealla tai kiilakorolla nappanahasta tai mokkanahasta valmistettuina. Nilkkureiden maailma on vähintään yhtä monimuotoinen. Sinun tulee materiaalin ja koron korkeuden lisäksi tietää haluatko klassiset, nauhalliset vai cowboy-tyyliset nilkkuri-malliset naisten kengät. Sisä- ja juhlakenkien tai välikausikenkien valinnalla on taas omat näkökulmansa...


Naisten kenkiä eri vuodenaikoihin, juhliin ja työelämään – Zalandon laaja valikoima


Naisten kengät asettavat mittavat haasteet myös silloin, kun valitset kenkiä juhannusjuhlaan, pikkujouluihin tai biletykseen clubilla. Jossain vaiheessa korkeakorkoiset avokkaat, avokärkiset korkokengät, korkeakorkoiset sandaalit ja koko balleriinojen kirjo alkavat vain vilistä valitsijan silmissä ja sumentaa innokasta mieltä. Silloin on hyväksi nukkua yön yli ja jättää päätös seuraavaan päivään. Naisten kenkien valinta on mielihyvää tuottava prosessi, ja siitä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen nautinto irti - valitsipa sitten talvisaapikkaita, juhlakenkiä tai jalkineita syksyyn tai kevääseen. Kenkien on hyvä sopia yhteen muiden asusteiden kanssa, kuten myös mekon tai talvitakin kuosin ja värien kanssa. Tuotteen tyylin pitää myös tuntua heti omalta tyyliltä - uusia jalkineitaan ei saa "vierastaa" hetkeäkään. Naisten kenkien tulee kaiken muun maallisen hyvän lisäksi sopia jalkaan kuin hansikas käteen. Mukava olo on tae jalkineen terveellisyydestä kantajalleen, eikä jalan tehtävä suinkaan ole muovata kenkää mallisekseen.