Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten laukut Zalandolla (3586 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset
+

Asiakkaamme suosittelevat

Anna laukkusi kertoa sinusta jotain muillekin!


Michael Kors -käsilaukku

Sen lisäksi, että naisten laukut ovat huippukäytännöllisiä, ovat ne myös tärkeä osa naisten asukokonaisuutta. Tyylikäs laukku kruunaa lookin ja värikkäällä, erottuvalla laukulla maustat koko asun. Naisten laukut ovat tunnetusti pohjattomia ja niissä kulkeekin kätevästi mukana kaikki naisen päivän aikana tarvitsemat tavarat plus kaikki muut tavarat jotka saattavat tulla tarpeeseen. Tyylitietoinen nainen tarvitsee luonnollisesti useamman laukun eri tilaisuuksia varten. Esimerkiksi iltakäyttöön on oltava pieni iltalaukku, johon mahtuu juuri sopivasti kaikki tärkeimmät, eli puhelin, rahat ja tarkkaan valitut meikit. Arkisessa käytössä on optimaalinen puolestaan suurempi olka- tai käsilaukku, johon mahtuu myös muuta hyödyllistä ja ehkäpä jopa jotain tarpeetontakin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin tarvitset näitä ns. "tarpeettomia" tavaroita. Laukun on toki myös sovittava muuhun asuun ja myös siksi useampi laukku on tarpeen. Esimerkiksi musta nahkalaukku mielletään ajattomaksi valinnaksi ja siksi sopiikin hyvin lähes kaikkien asujen kanssa, mutta joskus voi olla piristävää maustaa asu räväkämmällä, esimerkiksi keltaisella tai punaisella naisten laukulla.


Naisten laukut - täydelliseen tyyliin!


Tutustu nyt päätä huimaavaan valikoimaamme erilaisia naisten laukkuja. Löydät meiltä ilta-, olka- ja käsilaukut sekä suuren valikoiman trendikkäitä naisten reppuja. Jos olet niitä naisia, joilla on tapana kuljettaa aina mukana puolet omaisuudesta, on tilava ostoskassi varmasti sinun mieleesi. Löydät meiltä myös lompakot, matkapuhelinpussit sekä meikkilaukut, unohtamatta läppärilaukkuja. Muistathan tutustua myös valikoimaamme designer-laukkuja ja -lompakoita! Tilaaminen netistä on helppoa ja ainoa ongelmasi on valinnan vaikeus! Valikoimastamme löytyy nimittäin toinen toistaan ihastuttavampia ja huipputrendikkäitä naisten laukkuja monissa eri materiaaleissa, väreissä ja kokoluokassa. Kun tilaat meiltä, et joudu maksamaan lainkaan lähetys- tai palautuskuluja ja tarjoamme sinulle 30 päivän avoimen kaupan, minkä aikana voit lähettää tilaamasi tuotteet meille takaisin, mikäli et ole niihin täysin tyytyväinen. Joten osta siis oma suosikkilaukkusi jo tänään Zalandon nettikaupasta!