Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten nilkkurit & saapikkaat (4140 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset
+

Asiakkaamme suosittelevat

Viimeisintä huutoa olevat naisten nilkkurit & saapikkaat löydät nyt Zalandosta!


Naisten saapikkaat

Viime aikoina suuren suosion saavuttaneet nilkkurit ja saapikkaat ovat lyhytvartisia saappaita, joiden varsi yltää juuri nilkkoihin tai niiden yläpuolelle. Perinteisten nilkkureiden lisäksi markinoille on tullut joukko trendikkäitä uusia nilkkurimalleja. Nilkkureita saa muun muassa nauhoilla, platoo-korolla, kiilakorkoisina tai normaaleilla koroilla varustettuina. Nilkkureiden joukkoon kuuluu myös Pohjois-Amerikan karjatiloilta lähtöisin olevat cowboy-nilkkurit. Muodikkaita nilkkureita ei tarvitse enää piilotella housun lahkeiden alla vaan ne voi hyvin yhdistää sukkahousujen, leggingsien tai tiukkojen farkkujen kanssa tuoden koko jalkineen näkyville.


Zalando tarjoaa huiman valikoiman eri tyyppisiä nilkkureita. Jos haet nimenomaan mokka- tai nahkanilkkureita, voit valita haluamasi materiaalin valikostamme, jolloin löydät hakemasi kengät nopeammin. Valikoimaamme kuuluu lukuisten eri merkkien nilkkureita, kuten suosituilta Tamarikselta ja Vagabondilta. Jos et vielä omista omia nilkkureita, on sinun nyt aika päivittää kenkäkokoelmaasi ja tilata itsellesi trendikkäät kiilakorkonilkkurit tai vaikkapa klassiset nilkkurit, joissa on helppo kävellä pidempiäkin matkoja. Lämpimät, viimeisintä huutoa olevat nilkkurit ovat oiva valinta silloin, kun olet kyllästynyt perinteisiin talvisaappaisiin! Nilkkureiden käyttöaika ei suinkaan rajoitu vain talveen, vaan ne sopivat hyvin myös kevään ja syksyn kenkävalikoimaan. Tilaaminen netistä on helppoa ja riskitöntä. Toimitamme tilaamasi tuotteet ilman lähetyskuluja ja takaamme sinulle 30 päivän palautusajan.