Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Naisten nilkkurit & saapikkaat (5567 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Ten Points -nauhanilkkurit

Jos tavanomainen tyyli tuntuu tylsältä ja arkiselta, voi asua helposti piristää nilkkureilla ja saapikkailla. Nämä monikäyttöiset jalkineet sopivat lähes minkä tahansa asun kanssa, ja valtavasta valikoimasta voi jokainen löytää mieleisensä. Arkikäytössä nilkkurit ja saapikkaat voi yhdistää esimerkiksi minkä tahansa mallisiin farkkuihin. Yläosaa muuntelemalla voit määritellä tyyliäsi tarkemmin: työpaikalle tai tärkeään kokoukseen sopii hyvin esimerkiksi raikas, hillitty kauluspaita. Jos sen sijaan kyseessä on ilta kavereiden kanssa, asua voi piristää räväkällä topilla. Nilkkureita ja saapikkaita voi käyttää tyylikkään kokonaisuuden viimeistelyyn. Astetta trendikkäämpää on yhdistää nilkkurit ja saappaat esimerkiksi mekkoon tai hameeseen. Voit loihtia nuorekkaan ilmeen hetkessä oman tyylisi mukaan. Jos haluat hullutella, yhdistä asuun vielä vaikkapa legginsit tai värikkäät sukkahousut. Näin nilkkurit ja saapikkaat pääsevät todella oikeuksiinsa ja niistä tulee yksilöllinen osa asukokonaisuutta. Jalkineilla on pukeutumisessa aina yhtä tärkeä rooli - niinpä monipuolista tarjontaa kannattaa käyttää hyväksi, jotta tyyli olisi mahdollisimman yksilöllinen.


Sinetöi upea tyylisi nilkkureilla & saapikkailla


Kun valitset sopivia nilkkureita ja saapikkaita, olisi hyvä löytää pari, joka on mahdollisimman monikäyttöinen. Zalando-verkkokaupan hakukoneen avulla saat esiin juuri sinun vaatimustesi mukaiset kengät. Yksilölliset, trendikkäät mallit saat esiin esimerkiksi värin, merkin, koron korkeuden, materiaalin tai vaikkapa koron muodon perusteella. Voit selata tuotteita rauhassa kotona ja tehdä päätöksen vasta silloin, kun sinulle sopii. Zalando-verkkokaupan valikoima on laaja ja siihen kuuluu trendikkäiden korkokenkien ohella myös esimerkiksi urheilullisia ulkoilujalkineita. Lisäksi hinnat ovat edullisia - voit näin ollen tilata vaikka useita pareja kerralla. Kun hankit nilkkurit ja saapikkaat Zalando-verkkokaupasta, vältät samalla kauppakeskusten ruuhkat, kassajonot ja epämukavat sovitustilat. Säästät aikaa ja energiaa, jonka voit halutessasi kuluttaa vaikkapa uuden, upean tyylisi viimeistelyyn!