Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Only

Luettelo / ONLY Zalandolla (1398 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

ONLY - ainoastaan sinulle, ainoastaan parasta!


ONLY-mekko

Tanskalainen ONLY on vuodesta 1995 alkaen ollut farkkujen ja muiden muodikkaiden vaatteiden asialla. Nuorten naisten keskuudessa suosittu vaatemerkki on tunnettu denim-vaatteistaan ja etenkin farkuistaan. Kaikkia ONLY-tuotteita yhdistää trenditietoisuus, mutta laajasta valikoimasta löytyy kohtuuhintaista päällepantavaa jokaisen tytön makuun. Only kuuluu Bestseller-tuoteperheeseen, johon kuuluvat myös monta muuta menestynyttä vaatemerkkia, kuten Vero Moda, Vila ja Jack & Jones. ONLY periaatte on ottaa asiakkaidensa toiveet huomioon ja keskittyä tekemään vaatteita juuri sinut huomioiden. It's only about you! Heidän vaatteistaan kuvastuu vahvasti nuorekas naisellisuus, itsevarmuus ja tyylikkyys. Valikoima kattaa monenlaisia asuja aina arkivaatteista juhlamekkoihin. Näissä vaatteissa sinun ei tarvitse olla muodin suurin seuraaja, sillä merkin tuotteet ovat jo valmiiksi varmasti trendien tasalla. Tämä yhdistettynä laatuun ja edullisiin hintoihin tekevät merkistä huippusuositun!


ONLY tekee sen, mitä lupaa. Heidän tuotteensa ovat mielenkiintoisia, vahvoja, trendikkäitä, eikä hintakaan päätä huimaa. Jokaisen tavalliseen pukeutumiseen kuuluu nykyaikana farkut. Brändi on panostanut paljon siihen, että heidän yläosat sopivat hyvin farkkujen kanssa ja lisäksi he keskittyvät erikseen paljon farkkujen tekemiseen. He uskovat, että denimin vallankumousta tehdään ONLY-farkut jalassa. Farkkujen valtavasta valikoimasta löytyy omat mallinsa joka koolle ja vartalotyypille. Denimiä on tarjolla kaikissa muodoissa, vain mielikuvitus on rajana. ONLYn tavoitteena on tehdä denimistä yhä uudelleen houkutteleva ja hohdokas kangas, josta syntyy niin perinteisiä farkkumalleja kuin uusia, ennalta-arvaamattomia luomuksia. Farkkujen lisäksi kokoelmissa on rentoja huppareita, t-paitoja ja muita vapaa-ajan vaatteita. Näitä vaatteita käyttävät voivat kokea miellyttäviä sivuvaikutuksia kuten hyväntuulisuutta ja luovuutta! Menestysmerkki on edustettuna yli 6500 kaupassa ympäri maailman ja myös Zalandon virtuaalihyllyillä. Tämä merkki haluaa kasvaa aina vain innokkaasti, eikä ole valmis paistattelemaan vain nykyisessä menestyksessä. Tilaa omat ONLY-vaatteesi netistä ja ole osa suurempaa muotitarinaa!