Miehet
Lapset

Mallisto / 0039 Italy

Koko
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Unohda jäykät kauluspaidat ja ripusta rekillesi sen sijaan 0039 Italyn upeat puserot. Ne hehkuvat hienovaraista romantiikkaa ja herkkää hienostuneisuutta, ja kuitenkin niissä on kosmopoliittisen itsevarmaa päättäväisyyttä. Olit sitten menestynyt liikenainen, äiti tai urbaani hipster-tyttö, tulet ihastumaan 0039 Italyn upeisiin vaatteisiin.

0039 Italyn kutsumus on vapauttaa uomiinsa jäykistyneet naisten vaatteet, puserot etupäässä, ja raikastaa pois niiden jähmeys. Bisnesnainen, suunnittelija, fashionista ja kahden lapsen äiti Aysen Bitzer aloitti merkin vuonna 2000 rakkaudesta muotiin, ja onnistuukin tuomaan uutta ja vetovoimaista sharmikkuutta ylisuurilla muodoilla, moderneilla leikkauksilla ja viehättävillä yksityiskohdilla. Myös raikkaat värit ja kuviot ovat huomion arvoisia 0039 Italyn vaatteissa, joista huokuu arvostus huolellista käsityötä ja laadukkaita materiaaleja kohtaan.

0039 Italyssa yhdistyvät androgyyni purismi ja rennon huoleton tyyli

0039 Italyn vaatteet on valmistettu Euroopassa, hienoimmista italialaisista kankaista, joten ne todella lisäävät kaipaamaasi raikasta ilmettä niin vapaa-ajan tyylisi kuin työtyyliisikin. Valkoinen pusero on erittäin klassinen vaate, joka on helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin. Se muuntuu juhlallisesta rentoon ja muodollisesta epämuodolliseen. 0039 Italyn puserot erottuvat raikkaasti tavanomaisista puseroista suurilla linjoilla, kauniilla rypytyksillä ja läpikuultavalla kankaalla. Yhdistä liituraitoihin läpikuultavaa kangasta oleva kauluspaita tai pitkähelmainen paitapusero nahkaisiin legginseihin tuomaan 0039 Italyn rocktähti-asennetta. Lyhythihaiset puserot ovat kevyen kesäisen tyylin kaunistajia, jotka ovat kuitenkin rentoa t-paitaa muodollisempia.

Kaipaisitko sittenkin herkullisia kuvioita tuomaan väriä tyyliisi. Yhdistä raikkaat kuvioidut puserot lahkeista käärittyihin tai rispattuihin farkkuihin luomaan rento vapaa-ajan tyyli. Kuvioidulla paidalla tuot säpinää myös toimistotyyliin, kun lisäät sen tummaan tai vaaleaan jakkupukuusi. Väljä paita tiukkojen housujen kanssa ja tyköistuva leveiden housujen kanssa toimii aina. Nyt on myös trendikästä yhdistää väljiä leikkauksia ja linjoja sekä ylä- että alaosaan. Voit kesyttää kuvioita myös yhdistämällä kuviopuseroon liivin.

Yhdistele ja sekoita