Mallisto / 12 Midnight

Suodatin (1)

7 tuotetta

Janoatko vaatekaappiisi vintage-estetiikkaa ja retroilua, mutta ennen kaikkea uniikkia, uuden ajan brändiä, joka sopii persoonalliseen tyyliisi. 12 Midnight on koonnut kaikki ajankohtaiset ilmiöt suunnittelupöydälleen ja taikonut niistä autenttista ja oman näköistä muotia, johon on vaikea olla ihastumatta. Ne istuvat erityisesti rouheisiin katutyyleihin mutta myös hienostuneen chic-tyylin särmikkääksi kohokohdaksi.

Sukella kanssamme 12 Midnightin unisex-asennetta tirskuvaan trendikirstuun

12 Midnight nostattaa halun hamstrata kaikki ajankohtaiset trendit omaan vaatekaappiin. Valikoima kulkee vahvasti ajassa kiinni, mutta toisaalta sen valikoima saa myös vintage-fanin huokailemaan pehmeiden flanellipaitojen, kukkakuosisten mekkojen ja ikonisten bändipaitojen perään. Parasta tässä merkissä onkin sen tarkka vainu siitä, missä katumuodissa mennään. Ysärivaikutteet näkyvät vahvasti merkin vaatteissa. Ruutupaidat, eleettömät hupparit ja naisten kukkakuosit kuljettavat todella 90-luvun kulta-aikaan, jolloin persoonallinen tyyli syntyi epäyrittämisestä – tyylin piti olla cool ja erikoinen ilman että se oli sitä – pakottamaton normocore-tyyli ja klassikot olivat kovassa huudossa. Ajankohtaisessa muodissa, niin nuoriso-, huippu- kuin katumuodissa, tämä on näkynyt vahvasti viimeisen muutaman vuoden aikana. Erityistä merkin vaatteissa on niiden tuoma kapinallisuus mihin tahansa tyyliin. Rouheat printit ja grafiikat esimerkiksi luovat kiinnostavan kontrastin hienostuneemmassa tai räätälöidyssä tyylissä. Klassikkoleikkaukset on helppo yhdistellä eri tyyleihin ja muihin vaatteisiin.

Bongaa kanssamme suosikkityylit!

Oman suosikin valitseminen on haastavaa, kun käsissä on monipuolinen valikoima todella kiinnostavia vaatteita. Tässä ovat omat suosikkimme, jotka valitsemme täydentämään arjen avaintyylejämme: Nappaamme mukaamme supermuodikkaat hupparit neutraaleissa sävyissä niin naisille kuin miehille. Myös ruutupaidat ovat unisex-tyylisiä, ja ne voi sitoa nyt tiukasti lanteille roikkumaan tai solmulle edestä. Revityt ja rikotut yksityiskohdat ovat varsinainen trendi-ilmiö, ja rispaantunut helma tai liukuvärjäys voi olla juuri se, mikä tekee ruutupaidastasi tai kauluspaidastasi erityisen. Raikkaat raitapaidat toimivat ajattoman klassisuutensa ansiosta aina – 12 Midnightin raitapaidat ovat raikkaita! Ne yhdistämme niin chinoihin, mustiin pillifarkkuihin kuin mutsifarkkuihin. Naisten tyyleissä janoamme lisää statement-hihoja. Trumpetti- ja kellohihat tuovat toimistotyyliisi ooh la la - fiiliksiä ja naisellista glamouria arjen farkkulookeihin. Jos haluat todella panostaa tyyliisi, niin nappaa matkaasi brändin upea nahkarotsi. Hyvännäköinen takki muuntaa jokaisen tyylin kiinnostavaksi!

Yhdistät helposti