Suodatin1

106 tuotetta

Maailman korkeimman vuoren mukaan nimensä saanut 8848 Altitude kehittää vaatteita vuoristoihin ja muihin haastaviin olosuhteisiin. Näissä varusteissa voit tähdätä huipulle poikkeuksellisen mukavasti ja tyylikkäästi.

8848 Altitude syntyi rakkaudesta vuoristolajeihin

Vuoden 1990 toukokuussa ruotsalaiset vuorikiipeilijät Mikael Reuterswärd ja Oscar Kihlborg tekivät kiipeilyhistoriaa saavuttamalla Mount Everestin 8848 metriä korkean huipun ensimmäisinä ruotsalaisina. Onnistumisen edellytyksenä olivat äärimmäisen hyvät varusteet, joiden suunnitteluun oli palkattu ruotsalaisista alansa huipuista koostuva tiimi. Menestyksekkään vuorenvalloituksen jälkeen tiimi päätti suunnata voimansa vuoristovaatemarkkinoiden valloitukseen, ja niin sai alkunsa 8848 Altitude. Tänä päivänä yritykseen kuuluu niin vuorikiipeilyn, laskettelun, maastopyöräilyn kuin vaeltamisen rakastajia ja asiantuntijoita, joiden intohimo näkyy tuotteissa huippuunsa viritettyinä ominaisuuksina, tarkkaan harkittuina yksityiskohtina ja uusina, kekseliäinä innovaatioina. Brändin asiakaskuntaan kuuluu niin vuoristolajien ammattilaisia, kovan tason harrastajia kuin aivan tavallisia, kaikenikäisiä ulkoilijoita, jotka etsivät ulkoiluvaatteiltaan korkeaa laatua ja kestävyyttä. Funktionaalisten ominaisuuksien, kuten lämpimyyden, vedenpitävyyden ja tuulenkestävyyden lisäksi brändin tuotteet vetävät puoleensa raikkaan luonteikasta ulkoiluvaatetusta etsiviä muodin ystäviä. Olipa intohimosi vuoristovaellus, rinteissä temppuilu tai tyylikäs urheilumuoti, 8848 Altituden kokoelmista löydät helposti omiin tarpeisiisi sopivat varusteet!

Kokoa vauhdikas tyyli rinteiden valloitukseen tai tyylikkääseen ulkoiluun

Saatko sinä suurimmat onnen ja onnistumisen tunteet rinnettä ylöspäin kiipeämisestä vai alaspäin kiitämisestä? Vai oletko tasamaan ystävä, joka nauttii ulkoilmasta hiihtäen, pyöräillen tai metsässä samoillen? 8848 Altituden kokoelmista löydät mukavasti istuvat ja hyvältä näyttävät vaatteet sekä hyytäviin pakkasiin, vihmoviin sateisiin että hiostaviin oloihin. Lukuisat tiiviit vetoketjutaskut, kustomoitavat kiristysnauhat ja tukevat henkselit ja vyöt tekevät vaatteista käytännölliset ja luotettavat haastaviin olosuhteisiin ja lujaan menoon. Vaatteet on viimeistelty kausittain julkaistavilla uutuusväreillä ja -kuvioilla, ja tuotteiden muotoilussa seurataan tiiviisti ulkoilumuodin uusia trendejä. Kokoelmien runsaan mutta harmonisen väripaletin ansiosta ylä- ja alaosia on helppo yhdistellä keskenään, ja omansa löytävät niin klassisten perusvärien, freesien trendisävyjen kuin hillittyjen skandinaavisten kuosien ystävät. Koska luonto ja maailman ihmeet ovat 8848 Altituden suurimpia innoittajia, tahtoo yritys osoittaa kunnioituksensa maapalloa kohtaan valmistamalla tuotteensa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ? tuotteista löytyykin sekä Bluesign- ja Oeko-tex 100 -standardien mukaisia materiaaleja.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista