Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Pintamateriaali
shipped_by_zalando
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Aaiko luo kauniita vaatteita naisille, jotka uskaltavat toteuttaa omaa tyyliään rohkeasti. Merkin notkean naisellinen design tuo vahvaan tyyliisi halutessasi hitusen pehmeyttä tai pehmeän boheemiin tyyliisi vahvistavaa ryhtiä, joka saa sinut tuntemaan kuin kävelisit suoraan catwalkilta yliopiston käytäville tai unelmatyösi aamupalaveriin.

Hollantilainen stylisti Pauline Brakenhoff perusti Aaikon 2005 mielessään naisellinen tyyli, joka erottuisi yksityiskohdillaan. Jo merkin nimi saattaa inspiroida sinut uudistamaan näillä kauniilla vaatteilla tyyliäsi: Aaiko on kaunis ja symbolinen nimi merkille, sillä se tarkoittaa japaniksi "rakastettua" ja vanhoilla germaanisilla kielillä "vahvaa".

Aaiko voi olla tyylisi yllättävä juju tai arkesi klassinen kaunotar

Aaiko on imenyt vaikutteita myös Japanista, joka näkyy erikoisinakin siluetteina ja yksityiskohtina. Japanilaiset tyylimuusat tunnetaan rohkeasta ja kokeilevasta tyylistä, joka yhdistelee eri tyylejä, kuten länsimaista ja japanilaista. Myös Aaiko yhdistelee surutta ja synnyttää kontrasteja, jotka saavat aikaan sopivasti jännittävää vatsan kipristelyä. Väljät leikkaukset sekä maskuliiniset ja ylisuuret siluetit sekoittuvat naisellisen hulmuaviin helmoihin ja hihoihin, kauniisiin kuvioihin sekä kevyisiin materiaaleihin ja herkkiin väreihin.

Seuraa japanilaisten naisten tyylimantraa, jossa sääntöjä voi rikkoa juuri sopivasti onnistuneen persoonallisen tyylin luomiseksi. Pue kietaisumallinen pusero kuviollisena bleiserisi alle yksivärisen sijaan. Solmulle sidottava kietaisupaita tarjoaa kiinnostavan yksityiskohdan ja rennon siluetin jakun ja suorien housujenkin kanssa yhdistettynä. Tai miten olisi vallattomat hapsut puseron hihoissa muuten hienostuneiden kangashousujen ja nauhakenkien kanssa?

Aaikon puserot ovat klassisen farkkutytön uusia suosikkeja ja sopivat niin rentojen boyfriend-farkkujen kuin skinny-farkkujenkin kanssa. Minimalistisen tyylikkäät peruspuserot-, tunikat- ja neuleet ovat klassisen puhdaslinjaisia ja sopivat niin urbaaniin denim-tyyliin kuin kynähameen kanssa paritettaviksi. Mielenkiintoa voit lisätä tyyliisi ylisuurella neuleella, jonka paritat tiukkaan liituraitaan. Kerrostaminen tuo uutta ilmettä klassiseen tyyliin, kun yhdistät esimerkiksi kiiltäviä pintoja pörröisiin.

Yhdistät helposti