Mallisto

54 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Klassinen saksalaismerkki Abro ilahduttaa muodikkaita naisia tuomalla heidän ulottuvilleen upeita ja laadukkaita laukkuvaihtoehtoja! Kauniit nahkaiset laukkuihanuudet kruunaavat tyylikkyytesi näteillä malleillaan ja korkealuokkaisella laadullaan, ja laukkujen ihanat värivaihtoehdot takaavat näyttävyyden erilaisissa tyylikomboissa. Abro on modernin tyylin ja eurooppalaisten muodin asiantuntijoiden asialla!

Abro täydentää naisellisen tyylin kauniilla laukuillaan ja lompakoillaan!

Tyylikäs pikkulaukku on kaunis valinta niin iltajuhliin pitkän juhlapuvun kanssa kuin ostosreissulle farkkujen, nahkatakin ja nilkkureidenkin parina. Näppärän koonsa puolesta se kulkee helposti mukana ja upea laukkumalli nostaa tyylikkyytesi tason uusiin korkeuksiin! Abro hallitsee värien maailman ja valikoimista löytyy upeita ja herkkullisia vaihtoehtoja. Nahkaluomuksille tuttujen ruskeiden ja mustien sävyjen ohella valikoimista löytyy pinkkiä, kirkasta vihreää, kullan sävyä ja keväisen keltaista. Valitse vain oma suosikkivärisi ja Abro tuo upean nahkalaukkusi ulottuvillesi!

Suurikokoinen shopping bag on täydellinen arkikumppanisi, jonka suureen ja turvalliseen huomaan mahtuu kaikki päivän aikana tarvitsemasi tykötarpeet. Läppäristä meikkipussiin ja muistivihosta kotiavaimiin, kaikki tärkeimmät tavarasi ovat jatkuvasti käsiesi ulottuvilla, tyylikkääseen kuosiin verhoiltuna! Käsi- ja olkalaukkujen valikoimista löytyy useita eri kokoja ihastuttavissa eri malleissa. Olisiko käsilaukuksesi sopiva malli esimerkiksi sekä lyhyellä että pitkällä hihnalla täydennetty vaihtoehto, jota voi kantaa olkapään ohella myös trendikkään huolettomasti käsivarrella, oman mielesi mukaan?

Laukkujen ohella tämä suosikkimerkki on tuonut valikoimiinsa myös käteviä lompakoita. Näppärät rahapussit kätkevät sisäänsä myös tärkeimmät luottokorttisi ja kahta kokoa edustavien lompakoiden joukosta voit valita itsellesi sen sopivamman ihanuuden. Tärkeintä lompakkojen ulkomuodossa on, että upea ja yhtenäinen, laukuista huokuva Abro-tyyli jatkuu myös lompakoiden suunnittelussa ja malleissa.

Yhdistät helposti