Miehet
Lapset

Mallisto / ADPT.

Koko
Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

ADPT – nimi tulee englannin sanasta adapt eli ’mukautua’ – on merkki, joka määrää uusimmat trendit. Kuumimmat tyylit? Trendikkäät, raikkaat ideat ja minimalistinen skandilook. Pidätkö suoralinjaisista vaatteista? Siinä tapauksessa ADPT-tyylit ovat varmasti mieleesi. Suosittelemme tutustumaan merkkiin lähemmin.

Vielä nuoren merkin tunnistaa rennosta ja urbaanista cooliudesta; se vakuuttaa fashionistat ja stailaajat liioittelemattomilla vaatteilla, jotka on leikattu trendikkäästi ja jotka lyövät läpi tanskalaisella tyylitajulla. Esittelemme nyt sinulle merkin lähemmin. .

Näin sinustakin tulee trendsetteri ADPTin kiehtovilla tyyleillä

ADPT-vaatteista et löydä liikoja somisteita tai yksityiskohtia. Merkki luo ja tuottaa minimalistisia tyylejä. Puhtaan suoralinjainen ilme on juuri selkeiden linjojensa vuoksi erityinen ja merkkiä karakterisoiva.

Naisten hittityylit: Culotte-housut, jotka myös housuhameena tunnetaan, ovat ilman muuta kuuma trendi – erityisesti ranskalaista termiä käyttäen. Voit pitää niiden kanssa ohutta neulepaitaa tai ylipitkää, valkoista, kulmikkaasti leikattua paitapuseroa. Lookin täydentävät nauhakengät, ja näin syntyy kädenkäänteessä Dandy-Chic, joka on must juuri nyt.

Miesten hittityylit: Etsitkö uusia perusvaatteita? ADPTilta löydät varmasti etsimäsi; esimerkiksi yksivärisiä T-paitoja ja pelkistettyjä svetareita tai vetoketjuliivejä. Yhdistä klassiset beiget tai mustat kangashousut esimerkiksi yksinkertaiseen valkoiseen V-kaula-aukkoiseen t-paitaan ja vetoketjuliiviin. Täydennä asukokonaisuus vielä urheilullisilla tennareilla. .

Yhdistät helposti