AEYDE luo modernia kenkämuotia, joka täyttää jokaisen fashionistan haaveet unelmien kenkäparista. Jos haluat panostaa laadukkaisiin designerkenkiin, joissa on särmää, sukella merkin kiehtovaan valikoimaan. Ehkä ihastut.

AEYDE lumoaa minimalistisella designillaan

Berliinin sydämessä päämajaansa pitävä saksalaisbrändi hehkuu urbaania ja huippumodernia dekadenssia. Sen minimalistinen design hehkuu boheemia lämpöä. Brändin keskiössä poseeraavat nykyaikaiset naiset, jotka vaativat kengiltään aikaa kestävää mutta uniikkia ilmettä sekä korkealuokkaista laatua. Nämä kengät kulkevat kanssasi aina aamukiireessä korkojen kopinaa kaikuvilta kujilta illan hämyisiin jazz-iltamiin. Vuonna 2015 Luisa Krogmannin ja Constantin Langholz-Baikousisin perustama designermerkki pyrkii luomaan erikoislaatuista designia, joka istuu saumattomasti modernin naisen vaatekaappiin, joka yhä useammin nojaa monikäyttöisiin ja pitkäikäisiin luottovaatteisiin. Näissä kengissä rymistät määrätietoisesti ryhdikkäin ja ennen kaikkea mukavin askelin päin uusia seikkailuja urbaanissa miljöössä. Huippudesignin ei tarvitse olla kärsimysnäytelmä, ja tätä merkki haluaa laadukkaalla designillaan korostaa. Merkin nimi tulee Konstantinin isoäidiltä Edithiltä, joka ilmentää asenteellaan AEYDEn pelotonta ja itsenäistä asennetta. Kaikki kengät valmistetaan Italian Marchen alueella perheomisteisissa tehtaissa, mikä on vain yksi syy lisää ihastua näihin kenkiin. Italia tunnetaan vahvoista käsityöperinteistä korkealaatuisten kenkien valmistuksessa. Materiaaleissa merkki luottaa vain parhaaseen.

Kolme kertaa trendikengät

AEYDEn mallistoista voit bongata niin ikivihreät klassikkomallit kuin uniikit trendijalkineet, joissa on omintakeista ilmettä. Stailistimme vinkkaa omat suosikkinsa tämän ihastuttavan kenkäbrändin valikoimasta. Pistokkaista on tullut it-kengät monen fashionistan hurahdettua niihin täysin. Niissä on sopivasti nostalgista tunnelmaa ja toisaalta modernia suoraviivaisuutta. Korolliset pistokkaat sopivat niin rentoihin farkkutyyleihin kuin muodollisempaan pukeutumiseen. Yhdistämme ne nyt statement-farkkuihin, joissa voi olla brodeerauksia, koristekiviä, helmiä tai erivärisistä farkuista koostettua patchwork-henkeä. Revityt ja rispaantuneet lahkeet pitävät edelleen paikkansa modernissa farkkumuodissa. Pistokkaat istuvat upeasti myös siistiin bisnestyyliin kangashousujen tai reilulahkeisten puvunhousujen kanssa. Jos tiedossasi on pitkä päivä, valitse matalapohjaiset pistokkaat tai loaferit. Hyvännäköiset nilkkurit ovat arjen luottokengät. Pehmeä mokka tuo tyyliin ripauksen boheemia naisellisuutta. Musta on klassinen väri, mutta nyt kannattaa kokeilla erityisesti neutraaleja ja luonnollisia sävyjä, kuten taupea, ruostetta ja hiekanharmaata. Designernilkkurit sopivat myös hienostuneempaan tyyliin, kun suuntaat baanalle. Sensuellia särmää skinny-farkkujen ja minimittaisten helmojen kanssa luot ylipolvensaappailla.

Yhdistele ja sekoita