Katalogi

Suositut filtterit
32 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Millaisia alusasuja saadaan, kun yhdistetään ripaus pitsiä, satiinia ja puuvillaa, raikkaan modernia ja perinteisen klassista designia sekä ylellistä luksusta ja mukavaa käytännöllisyyttä? Hollantilainen After Eden suunnittelee viettelevän leikkisää ja miellyttävästi istuvaa alusasumuotia kaiken kokoisille naisvartaloille.

Hollantilainen naisten alusasuja valmistava After Eden on sulostuttanut ja ilostuttanut eurooppalaisten naisten elämää vuodesta 1991 alkaen. Sen kohderyhmänä ovat ennen kaikkea modernia muotia, ylellisiä materiaaleja ja kaunista muotoilua arvostavat naiset, jotka tahtovat alusvaatteiltaan paitsi mukavaa ja tukevaa istuvuutta myös feminiinisen seksikästä särmää. After Edenin tavoitteena on luoda alusasuja, joissa jokaisen naisen on helppo tuntea olonsa ihanaksi ja itsevarmaksi. Siksi sen mitoituksissa on kiinnitetty erityistä huomiota niin pienille rinnoille sopiviin keveisiin liiveihin kuin suuremmille rinnoille tukea antaviin plus-koon liiveihinkin.

After Eden tuo luksusta ja aistikkuutta modernin naisen alusasumuotiin

After Edenin rintaliivimallisto huokuu pitsin kauneutta, satiinin sileyttä ja värien runsautta, valitsitpa sitten ryhtiä ja täyteläisyyttä antavat push-up-liivit, monikäyttöiset olkaimettomat liivit tai kevyen sirot kaarituettomat liivit. Klassisen mustan ja herkän valkoisen lisäksi After Edenin rintaliivien värimaailmaa täydentävät esimerkiksi raikas turkoosi, suloinen pinkki sekä intensiivisen rohkea punainen. Laajasta kokovalikoimasta löytävät omansa myös runsaspoviset naiset.

After Edenin alushousumallistoon on koottu herkullinen valikoima mukavasti istuvaa arjen luksusta, sensuelleja pitsialushousuja sekä upean naisellisia sukkanauhaliivejä elämän erityisiä hetkiä varten. Onko sinun valintasi klassiset lahkeettomat alushousut, pienillä lahkeilla somistetut trendikkäät bokserit, lantion kaarta myötäilevät hipster-malliset alushousut vai kenties pakaroita korostavat pienet stringit?

Alusasujen lisäksi After Eden valmistaa myös naisellisia yövaatteita sekä ilmeikkäitä uima-asuja kaiken kokoisille naisille. Tervetuloa tutustumaan hollantilaisen alusasumuodin suosikkivalmistajan viettelevään valikoimaan!

Tutustu myös