Mallisto

Suositut filtterit

Vaelluskenkien kohdalla täydellinen istuvuus, mukavuus ja jämäkkyys ovat ehdottoman tärkeitä tekijöitä. Ne ovat varsin toivottuja ominaisuuksia myös muissa arjen ulkoilujalkineissa, etenkin, mikäli samaan pakettiin on onnistuttu yhdistämään myös moneen tilanteeseen sopiva, ajattoman tyylikäs ulkokuosi. Italialainen vaelluskenkien klassikkomerkki AKU on paitsi vaativien vaeltajien ja aktiiviretkeilijöiden myös urbaanien tyyliseikkailijoiden luottovalinta.

Vuonna 1990 lanseerattu italialainen jalkinebrändi AKU sai alkunsa jo 1950-luvulla uransa aloittaneen suutari Galliano Bordinin elämäntyön tuloksena. Pienestä verstaasta kansainväliseksi menestystarinaksi kasvanut AKU on erikoistunut laadukkaiden vaellus- ja ulkoilukenkien valmistukseen. Luonto on AKUn jalkineiden tärkein inspiroija, ja yritys pyrkiikin toimimaan mahdollisimman kestävien ja ympäristöystävällisten periaatteiden mukaisesti esimerkiksi kierrätysmateriaaleja ja luonnonkuituja suosimalla. Uusimpien teknisten innovaatioiden kehittämisen ja hyödyntämisen lisäksi perinteinen eurooppalainen käsityötaito on edelleen tärkeässä osassa AKUn jalkineiden tuotannossa – Italian Montebellunan tehtaan lisäksi kenkiä valmistetaan tätä nykyä myös Romanian Cluj Napocan kaupungissa.

AKU-vaelluskengät – kestävää laatua ja tyyliä niin korpivaelluksille kuin kaupunkiin

Kun olet suuntaamassa pitkälle vaellukselle tai haastaviin ja vaihteleviin eräolosuhteisiin, laadukkaat kengät ovat matkan taittamisen kannalta luultavasti kaikista tärkein varuste. Kuivilla ja hyvinvoivilla jaloilla on helppo uppoutua nauttimaan maisemista, metsän tuoksusta ja erätulien tunnelmista. Jalan mukaan muotoilluilla pohjallisilla varustetut, tukevat ja vedenpitävät AKU-vaelluskengät takaavat parhaat edellytykset kevyesti kulkevalle taipaleelle. Valitse olosuhteiden mukaan joko nilkkaa tukevat varrelliset vaellussaappaat tai kevyemmät lyhytvarsiset kengät.

AKUn vaelluskengät ovat loistovalinta myös silloin, kun etsit kestävää ja tyylikästä arjen ulkoilujalkinetta tai monikäyttöistä yleiskenkää kaupunkiolosuhteisiin. Vintage-estetiikkaa henkivä nahkapäällinen ja iloisen kirkkaat nauhat sopivat mainiosti esimerkiksi farkkujen tai kangashousujen sekä maanläheisen parkatakin kanssa. Varrelliset vaellusnilkkurit takaavat klassisen tyylikkään ilmeen lisäksi sen, että varpaat pysyvät kuivina syyssateilla ja pienessä loskassakin.

Tutustu myös