Mallisto

26 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tarvitsetko ainutlaatuiset kengät toimistoon? Alberto Zago toteuttaa italialaista eleganssia luovalla otteella. Sen jalkineet antavat asuihisi ripauksen aistikkuutta ja ylellistä ilmettä. Jos olet ahkera uranainen, eteesi tulee usein upeita luottokenkiä vaativia tilanteita.

Onko tulossa tärkeitä asiakkaita tai jännittävä työhaastattelu? Varaudu viisaasti mahdollisimman tehokkaaseen ensivaikutelmaan. Alberto Zago tekee kenkiä itsevarman naisen tyyliin. Korkokengillä saat hetkessä näyttävän siluetin. Pue maksimittaisen hameen kanssa samansävyinen jakku, jolloin asustasi tulee yhtenäinen. Hameessa voi olla jotakin kiintoisaa katsottavaa, kuten huikea halkio tai veitsenterävät vekit. Anna persoonallisen paidan pilkistää jakun alta. Pieni määrä kaunista kuviointia tai herkkää pitsiä pehmentää asiallista ilmettä! Toimiston arkirutiinit sujuvat paksupohjaisissa nauhakengissä ? niissä ei tosin ole mitään arkista. Mitä kaikkea niihin voitkaan yhdistää! Mekon minimitta saa kenkäsi erottumaan entistäkin enemmän. Liittäisitkö asuun ylisuuren bleiserin tai lyhyen kuosillisen välikausitakin?

Alberto Zago inspiroi jokapäiväistä toimistotyyliä

Näiden kenkien spektaakkelimaisuus erottuu ensisilmäyksellä. Koroissa on runsaasti naisellista silmänruokaa matalasta käsittämättömän korkeaan. Löydät jalkineiden yksityiskohdista hurmaavia ideoita erilaisiin asuihin. Nilkkaremmit, nauhat ja näyttävät soljet ovat varmoja katseenkiinnittäjiä. Tekstuureissa on sensuellia ilmettä, joka saa villit ideat virtaamaan vaihtelevissa tyyleissäsi.

Alberto Zago ei pihistele naisten kenkien väreissä. Kas, nehän on nimenomaan tarkoitettu keräämään katseita! Maanläheiset värisävyt sopivat vaikka 70-luvun tyylisiin vaatteisiin. Voit valita myös kirkkaina hehkuvia sävyjä yksivärisiä asuja tehostamaan. Eikö olekin ihanaa, että pastellit ovat täällä taas!

Alberto Zagon jalkineet edustavat todellista glamouria kauneimmissa juhla-asuissa. Lumoavasti hohtavat hopeakengät tanssittavat sinua alkuillasta aamuhämäriin saakka. Katy Perry liittää sellaiset esimerkiksi feminiiniseen pitsimekkoon. Minkälaisiin vaatteisiin sinä ne puet? Ihanimmat hopeakenkäsi saavat olla korkeat tai matalat. Älä unohda, että ne ovat myös trendikkään katutyylin kaunistukset.

Yhdistele ja sekoita