Et saa tarpeeksesi herkullisesta bikinimuodista, sillä olet vesipeto, joka huristaa vesiliukumäkeä alas tai surffaa pelottomasti aallokossa. Tai ehkä merenneito on sielunsisaresi, nimittäin viihdyt vedessä aina kun siihen on mahdollisuus. Upeat alennetut bikinihousut saavat siinä tapauksessa sydämesi taatusti tykyttämään riemusta!

Uudet bikinihousut voivat uudistaa kokonaan rantatyylisi, ja bikinialaosia onkin hyvä aina olla varmuuden vuoksi muutama ylimääräinen. Alennetut bikinihousut ovat täynnä upeita värejä ja kuvioita. Trendikkäät leikkaukset takaavat, että nämä bikinihousut kestävät aina seuraavaan sesonkiin. Voit valita peittävämmät shortsit, naiselliset korkeavyötäröiset bikinit, paljastavat brasilialaiset bikinit tai klassisen mallin, joka ei paljasta liikaa.

Miksi pelkät bikinihousut riittävät uudistamaan rantatyylisi?

Naisten alennetut bikinihousut ovat erinomainen keino uudistaa koko bikinityylisi. Ehkä kaipaat bikineihisi vaihtelua tai et malta luopua täydellisesti istuvasta bikiniyläosastasi. Esimerkiksi Mix & Match on trendikäs tapa uudistaa bikinityylisi. Ota käyttöösi rohkeasti kirkkaat värit tai kuviot. Onko yläosasi tumma? Ehkä kuviollinen tai vaalea alaosa voisi tuoda siihen uutta ilmettä – samalla se korostaisi keinuvia lanteitasi. Ehkä kaipaat juuri kaventavaa efektiä alakroppaan ja haluat korostaa yläosasi värikästä bikiniä, valitse tällöin tumma väri alaosaan.

Vaihtamalla bikinialaosan mallia voit tehdä tyyliisi täyskäännöksen. Ehkä arastelit aina paljasta pintaa ja valitsit peittävät shortsit – brasilialaiset bikinihousut ovat ehdottoman kuumat ja trendikkäät, ja korostavat kauniisti pakaroiden pyöreyttä, kokeile rohkeasti! Tyylisi on sporttinen, mutta haaveilet naisellisemmasta siluetista. Vaihda korkeavyötäröiseen malliin, joka on huippunaisellinen! Pienikin yksityiskohta tai leikkaus bikinihousuissa voi uudistaa tyylisi.

Alennetut bikinihousut voivat olla villi korttisi! Alaosa, jossa on kirkkaat värit, kuvioita, röyhelöitä, hapsuja tai epäsymmetrisiä cut out -leikkauksia, korostaa siluettiasi kauniisti. Rypytykset tai laskokset häiventävät haluamiasi kohtia. Erikoiset yksityiskohdat luovat uuden twistin bikinityyliisi käden käänteessä!

Tutustu myös