VIIKONLOPPUALE

15% lisäalennusta kaikkiin aletuotteisiin

Etukoodi*:15EKSTRA
*Etu on voimassa 23.-24.3.2019 alennushintaisiin tuotteisiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €, etukoodin voi käyttää kahdesti per asiakas.
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Lisää kokoja
  • Ominaisuudet
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Alennus
801 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/10

Kun on aika avata rantakausi, alennetut bikinitopit ovat oiva apu uikkarivalikoimasi päivittämiseen. Leikittele yhdistelemällä erilaisia yläosia bikinihousuihisi niin saat vaivattomasti käyttöösi useita erityylisiä bikinisettejä. Vaikka bikinien alaosallakin on toki väliä, usein juuri bikinien yläosa kiinnittää kokonaisuudessa eniten huomiota. Olisiko nyt aika hurmata tyttömäisissä bandeau-bikiniliiveissä vai kerätä katseita uskaliaassa halterneck-mallissa?

Alennetut bikinitopit – yhdistelyleikki alkakoon!

Rantaelämän on tarkoitus olla sekä rentoa että hauskaa, joten bikinimuotiakaan eivät koske turhat säännöt. Voit siis luoda oman bikiniasusi huoleti mielikuvitukseesi ja tyylisilmääsi luottaen. Jotain peukalosääntöjä bikiniosien yhdistelystä voi sentään antaa. Eri kuosien sekoittamisessa kannattaa olla tarkkana, jottei lopputulos näytä turhan sattumanvaraiselta. Anna tropiikin kukkien kukkia bikiniyläosassa, mutta valitse alaosaksi pelkistetyt yksiväriset bikinihousut. Toisaalta myös vastavärit voivat toimia yllättävän hyvin yhdessä. Miten olisi aina yhtä trendikäs mustavalkoinen yhdistelmä? Bikinien osien erilaisuus antaa mahdollisuuden myös taktisiin hämäysliikkeisiin. Jos haluat korostaa vartalosi yläosaa ja häivyttää alaosaa, valitse oikein näyttävä ja koristeellinen bikiniliivi ja peittävä mutta niukkaeleinen alaosa. Näin katsojan huomio vetäytyy väkisinkin ylävartaloon. Alennetut bikinitopit tarjoavatkin mahdollisuuden löytää juuri sinun vartalollesi sopiva rantatyyli vaivatta.

Bikinitopit leikittelevät muodoilla ja väreillä

Oletko sporttinen aaltojen hurjapää, naisellinen vintage-fani tai glamour-henkinen auringosta nauttija? Naisten alennetut bikinitopit hurmaavat eri tyyleillään. Esimerkiksi sporttiseen imagoon sopivat hyvin selkeät värit ja käytännöllinen muotoilu, joka ei petä kiivaimmissakaan beach volley -turnauksissa. Alennettujen bikiniyläosien joukossa on runsaasti myös eri urheiluvaatebrändien toppeja, jotka tyydyttävät varmasti kaiken tasoisia vesi- ja rantaurheilun ystäviä. Kesästä voi toisaalta nauttia myös mahdollisimman lokoisasti ja rauhallisesti. Jos tavoitteenasi on hankkia kesän upein rusketus rannalla maaten, narubikinit ovat varmasti paras mahdollinen valinta. Bikinien yläosan voi pukea myös shortsien pariksi, mikäli mieli tekee piipahtaa vaikka rantakahvilaan tai viettää päivä rantaviivaa pitkin kuljeskellen. Hanki nyt alennetut bikinitopit valmiiksi, niin voit huudahtaa hyvillä mielin: "Loma, täältä tullaan!"

Yhdistele ja sekoita