Makeat kävelykengät kuuluvat olennaisesti naisten tyylikkääseen pukeutumiseen. Alennetut kävelykengät -valikoima on siis loistava tilaisuus täydentää kävelykenkäkokoelmaasi, kaipasi se sitten sporttista, klassista tai näyttävää lisäystä!

Alennettujen kävelykenkien valikoima hurmaa monipuolisuudellaan ja trendikkyydellään. Poimi kävelykengät asukokonaisuuksiesi väriläiskäksi, hienostuneeksi yksityiskohdaksi tai komeaksi keskipisteeksi! Alennetut kävelykengät -valikoimaan kuuluu niin slip on -tennareita, espadrilloja, loafereita kuin pistokkaitakin, jotka täydentävät urbaania ilmettä tyylisuuntauksesta riippumatta. Värimaailma pursuilee vaihtoehtoja nudesta metallinhohtoon ja näyttäviin kuoseihin.

Alennetut kävelykengät – tyylitietoisen shoppailijan aarreaitta

Mutkattomat mutta huipputrendikkäät slip on -tennarit ovat lämpimän sään hitti. Siihen on monia hyviä syitä: niiden selkeä muotoilu mahdollistaa leikittelyn herkullisilla väreillä ja kuoseilla, ne sopivat streetwear-tyyliin ja minimalistiseen tyyliin – ja ovat vieläpä mukavat! Rennot tossut istuvat täydellisesti esimerkiksi maksimekkojen ja shortsihaalareiden seuraksi. Yksivärisen kokonaisuuden väriläiskäksi sopivat eksoottisin kukkasin koristellut kävelykengät, värikäs asu viimeistellään puolestaan yksivärisillä tai trendikkäästi metallinsävyisillä kävelykengillä!

Espadrillot kuuluvat myös lämpimän sään klassikoihin. Somat, ajattomat kengät voi yhdistää rennoksi kesäasuksi vajaamittaisten farkkujen ja valkean paitapuseron seuraksi. Lisäksi ne sopivat loistavasti etnomuotia noudattelevien asujen seuraksi. Yhdistä espadrilloihisi kauniisti kuvioitu, ohut tunika tai maksimekko, ja viimeistele ilmeesi punosvyöllä ja naisellisella leveälierisellä hatulla! Alennetut kävelykengät -valikoimassa on myös erilaisia muunnoksia klassisista espadrilloista, ja värienkin suhteen tarjolla on kiinnostavia vaihtoehtoja!

Hienostuneeseen urbaaniin ilmeeseen kuuluvat puolestaan erilaiset tyylikkäät loaferit. Minimalistiset, yksiväriset ja sirot loaferit ovat tyylitietoinen vaihtoehto esimerkiksi tummansinisistä farkuista, paitapuserosta ja trenssistä kootun asun jatkeeksi. Astetta ronskimmat loaferit ja trendikkäät mokkasiinit sopivat myös erinomaisesti relaxed fit -farkkujen ja rennon yläosan seuraksi!

Yhdistät helposti