Kesäale nyt jopa -70%

Nyt vieläkin enemmän kesän suosikkityylejä alessa

Lasten alennetut tennarit

Suositut filtterit
2 942 tuotetta

Katumuotiskenen ehdoton kingi on tennarit! Menitpä mihin tahansa Helsingistä Lontooseen tai jopa muodin mekkaan Milanoon, kaduilla vallitsee tennarimuoti. Ohitsesi vilisee kaikenlaisia tennareita eri tyyleissä: raidallisia farkkutennareita, värinsä puolesta ihanan epäkäytännöllisiä viileän valkoisia tennareita, ja mustia nahkatennareita mukavuudenhaluisten, muotitietoisten bisnesmiesten komean puvun jatkeena.

Tennareiden matka urheilukengistä muoti-ilmiöksi

Aiemmin muodissa oli selkeät kategoriat, joiden mukaan tennarit kuuluivat sporttiseen vapaa-ajan vaatetukseen. Tennareilla ei ollut mitään asiaa muotilavoille tai juhlatilaisuuksiin. Muotisuunnittelijoiden huumorintajun ja leikkisyyden lisääntyessä, tennareista alkoi tulla 80-luvun kaivattu klassikko, joita superjulkkikset kuten Justin Timberlake ja Jay-Z pukivat ylleen yhtä lailla loppuunmyydyille keikoilleen kuin musiikkigaaloihinkin.

Laatutennareilla on usein tavallisia kangaskenkiä kalliimpi hinta. Tästä syystä, paras aika hankkia tennarit on silloin, kun ne ovat alessa. Saatat löytää juuri samantyylisen värikkään tennariparin kuin ikinuori Robert Downey Jr. laittoi viimeisimmän Sherlock Holmes -elokuvansa ensi-iltaan tai asusi kanssa täysin saman sävyiset tennarit, mikä sopii R&B-artisti Usherin lanseeraamaan tyyliin.

Puvun kengät ovat turvallinen ja varma valinta päivän neuvotteluun, mutta etkö haluaisi elää hiukan jännän äärellä, ja kokeilla millaista palautetta saat rohkeammilla valinnoilla? Tyylikkäät tennarit antavat mielikuvan urbaanista gentlemannista, joka seuraa aikaansa, ja tietää mistä maailma puhuu juuri nyt. Nahkaiset tennarit ovat lakerikenkiä muodikkaammat, hengittävämmät ja ehdottomasti mukavammat pitää jalassa koko päivän ajan. Työpäivän päättyessä, voit vain höllentää hiukan kravattia, ja jatkaa sama asu päälläsi rentoon illanviettoon.