Lasten alennetut kengät

Suositut filtterit
7 138 tuotetta

Tyylitietoinen lapsi haluaa päälleen vain parasta. Omannäköisten kenkien hintalappu saattaa olla toisinaan liian suuri, minkä vuoksi kaikkein laadukkaimpia kenkiä kannattaa hankkia alesta.

Etsitkö pienokaisellesi unelmaparia sitä kaikkein tärkeintä, ensimmäistä askelta varten, vai oletko jo oman polkusi löytänyt teini, jonka tyyli on tarkkaan harkittu ja valittu? Lasten kengissä on lukuisia vaihtoehtoja eri-ikäisille lapsille ja nuorille trendikkäistä tennareista söpöihin ballerinoihin. Hauskoissa saappaissa viihtyvät kaikki, joiden mielestä vesilätäkössä hyppiminen on hyvää ajanvietettä. Saappaita on myös juhlallisempiin hetkiin, joissa nahkasaappaiden paras kaveri on saman sävyinen nahkatakki. Sandaalit antavat jalkojen hengittää kuumana kesäpäivänä rantahietikossa leikkiessä tai koko perheen kaupunkiretkellä porottavan auringon alla. Kotikengät pitävät taaperon jalat lämpöisinä, kun takkatuli ei ole vielä ehtinyt lämmittää kodin lattioita.

Kengät tilaisuuden ja tyylin mukaan

Tyylitajun kehittyessä pikkuprinssit ja prinsessat oppivat pukeutumaan oikein eri tilaisuuksiin. Sitä ennen he tarvitsevat hiukan äidillistä tai isällistä ohjausta tarkoitukseen sopivien kenkien valinnassa. Jos lapsen tyyli on hiukan hakusessa, voi mallia ottaa tyylikkäistä pukeutujista kuten Suri Cruisesta tai Romeo Beckhamista. Suri viihtyy kevyissä, iloisen värikkäissä ballerinoissa ja saappaissa, jotka ovat samaa sävyä hänen takkinsa tai mekkonsa kanssa. Romeo hurmaa yhtä lailla shortsiasuun yhdistetyissä valkoisissa tennareissa kuin trenssitakissa ja nahkabootseissakin.

Lasten kenkien valinnassa kannattaa tyylin ja mukavuuden lisäksi huomioida lapsen jalan kasvu. Korkealaatuiset kengät eivät vain näytä hyvältä, ne myös auttavat jalkaa kasvamaan oikeaan asentoon. Panostamalla lapsen kenkien laatuun, varmistat niin ensimmäisen kuin sitä seuraavienkin isojen askeleiden onnistumisen.