Lasten alennetut reput

Suositut filtterit
98 tuotetta

Kesäinen piknik, päivä huvipuistossa vai aikainen arkiaamu matkalla tarhaan? Mikä tahansa lapsesi päivän suunnitelma onkaan, hyvä reppu tekee niin arjesta kuin lomasta käytännöllisempää. Lasten alennetut reput ovat erinomainen mahdollisuus löytää sopivan hupsu mutta täydellisesti toimiva reppu edulliseen hintaan!

Me tiedämme, että vauhdikkaan lapsen arki vaatii oikeat varusteet. Tavarat eivät aina pysy kädessä, mustikkakeitto kaatuu tai huonosti istuva vaate hiertää - lapset ovat käyttömuodin vaativin kohderyhmä. Laadukkaat materiaalit ja viimeistä piirtoa myöten suunniteltu käytettävyys ovat lasten vaatteiden ja asusteiden elinehto. Lasten alennetut reput tulevat apuun, kun etsit täydellistä reppua perheen junioreille. Reppujen reipas ulkonäkö ja helposti pestävät materiaalit ihastuttavat niin lasta kuin vanhempia. Näillä välineillä teet aamuisesta pukeutumisesta helppoa ja riemastuttavaa!

Lasten alennetut reput pysyvät mukana perheen pienimpien vauhdikkaassa arjessa!

Valitse sopiva reppu riippuen siitä, asuuko kotonasi monstereita rakastava poika vai prinsessoja tai hellyyttäviä eläinkuoseja fanittava tyttö. Lukuisat suunnittelijat kattavasta mallistosta löydät kaikki lasten alennetut reput, jotka ovat olleet sesonkien suosikkeja. Isommat reput sisältävät useita taskuja, ja sopivat aamusta iltaan kestävään menoon. Söpöt pussukka-reput ovat sen sijaan ihanteellisia esimerkiksi liikuntaan ja retkille. Käytännölliset reput on verhottu raikkaisiin ja pirteisiin kuoseihin. Pinkki, turkoosi ja sininen pitävät huolen, että asu pysyy energisenä. Printeistä pitävä lapsi voi valita reppuunsa esimerkiksi maasto-, prinsessa- tai eläinkuoseja.

Lasten alennetut reput ovat valmiita käyttöön välittömästi. Jos kuitenkin kaipaat reppuun jotain ekstraa, tuunaa se lapsesi kanssa mieleiseksi. Hauskat avaimenperät ja ommeltavat tai silitettävät kangasmerkit tekevät repusta persoonallisen. Valinnanvaraa löytyy - kokeile esimerkiksi supersankari- tai satuhahmo-aiheisia merkkejä ja figuureja.

Yhdistele ja sekoita