Lasten alennetut T-paidat

Suositut filtterit
4 123 tuotetta

T-paidat ovat monikäyttöisiä. Lämpimällä ilmalla ne ovat pitkähihaista paitaa viileämpi vaate ja viileällä kelillä kätevä aluspaita pitkähihaisen alla. T-paita on myös mukava asu kotona, yhdistettynä vaikka verkkareiden tai leggingsien kanssa. T-paidoissa on varaa valita, sillä värien ja printtikuvien kirjo on valtava. Värejä ja tyylejä vaihtelemalla saa pukeutumiseen helposti iloa ja eloa. Monesti t-paitoja kannattaa hankkia kerralla useampi kappale, jotta vaatekaapista löytyy aina puhdasta ja raikasta puettavaa. Erityisesti lasten käytössä t-paidat voivat likaantua leikkien lomassa nopeasti. Ale on loistava tilaisuus täydentää vaatevarastoa edullisesti!

Lasten laadukkaat ja iloiset t-paidat sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja aktiivisen puuhastelijan perusvarusteeksi. Paitoihin painetut suloiset ja hauskat kuvat ilahduttavat perheen pienimpiä. Vanhemmat lapset ja varhaisteinit mieltyvät varmasti malleihin, joiden suunnittelussa on huomioitu nuorten kuumimmat trendivirtaukset. T-paita toimii sporttimuodin ohessa parhaiten denim-tyylissä. Tyylikkään t-paidan voi yhtä hyvin pukea lapselle myös kesän juhliin suorien housujen tai chinojen kaveriksi.

T-paidat ovat pysyvä osa muotia

T-paitojen nimen alkuperästä on olemassa useita arvauksia. Joidenkin mukaan nimi juontaa juurensa englanninkielisestä termistä "training shirt", kun taas toiset uskovat nimen syntyneen vaatekappaleen yksinkertaisesta, T-kirjainta muistuttavasta muodosta. T-paitoja käytettiin aluksi aluspukeutumisessa, mutta ajan kuluessa niiden käyttö sellaisenaan yleistyi. Läpilyönnin t-paidat tekivät 50-luvun alussa. Tuolloin amerikkalainen filmitähti Marlon Brando pukeutui t-paitaan elokuvassa "Viettelyksen vaunu".

T-paita toimii simppelin muotonsa vuoksi myös mainospintana. Tästä hyvänä esimerkkinä bändi- ja urheilu-t-paidat, jotka eivät koskaan poistu nuorisomuodista.