Lasten alennetut vaatteet

Suositut filtterit
529 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Parhaat lastenvaatteet ovat niin kekseliään tyylikkäitä että trenditietoisen aikuisen käy kateeksi, niin mukavia, että niissä voi huoletta kirmata ympäriinsä koko päivän ja niin edullisia, että niillä voi varustaa nopeastikin kasvavan lapsen vaatekaapin. Lasten alennetut Molo-vaatteet tarjoavat aleväylän uuden ajan lastenvaatedesignin vauhdikkaisiin suosikkeihin.

Vuonna 2003 Tanskassa perustettu Molo-brändi on kivunnut nopeasti lastenvaatteiden suosikkimerkiksi käytännöllisten ja hauskojen vaatteidensa ansiosta. Vauvaikäisistä varhaisteineihin ulottuvat mallistot on suunniteltu lasten ehdoilla, ja erityistä huomiota on käytetty liikkumisen mukavuuteen ja luovaan itseilmaisuun. Lasten alennetut Molo-vaatteet tarjoavat vinkeitä vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan, sisä- ja ulkoleikkeihin sekä urheiluun ja uintiin. Vaatteet edustavat uudenlaista urbaania designia, ja ne kestävät käytössä pitkään.

Lasten alennetut Molo-vaatteet tuovat asennetta lastenmuotiin

Molo-vaatteet tunnetaan etenkin monenkirjavista ja toisinaan jopa eeppisen mielikuvituksellisista printeistään, joissa seikkaillaan esimerkiksi värikkäässä eläinmaailmassa ja avaruuden syvyyksissä. Molon printit ovat hauskoja ja raikkaita olematta kuitenkaan liian lapsellisia - itse asiassa moni aikuinenkin pukeutuisi niihin mielellään. Valikoimiin kuuluu myös skandinaavisen selkeitä kuvioita ja linjoja. Esimerkiksi villit eläinaiheiset legginsit sopivat mainiosti rauhallisemman tähtikuvioisen yläosan kanssa. Mutta hurjempana päivänä mikään ei estä valitsemasta hulvatonta printtiä sekä ylä- että alaosaan - testaa vaikkapa, miten kaksi erilaista eläinprinttiä leikkivät keskenään.

2000-luvun suosituimpiin lastenvaatteisiin kuuluu vapaus. Niin mukavan liikkumisen vapaus kuin vapaus pukeutua juuri oman persoonansa näköisiin vaatteisiin. Monet Molon vaatteista sopivatkin kaikille lapsille sukupuoleen katsomatta, mutta mallistosta löytyy myös tyttömäisiä kukkamekkoja sekä poikien perinteisesti suosimia aiheita. Lasten alennetut Molo-vaatteet antavat lapsellesi mahdollisuuden toteuttaa itseään leikin lisäksi myös muodin avulla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista