Oletko mies ilman farkkuja? Emme usko, että sellaista miestä onkaan, mutta oletko ehkä mies ilman hyvin istuvia farkkuja, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen ja kestävät muuttuvien trendien paineet? Bootcut-malli on miesten farkkuklassikko, joka kestää aikaa ja istuu useimmille vartalonmallista riippumatta - miesten alennetut bootcut-farkut ovat täynnä moderneja pesuja ja kulutuksia!

Miesten alennetut bootcut-farkut sopivat niin sporttisen rentoon kuin asiallisempaankin vapaa-ajan tyyliin. Bootcut-malli on saanut nimensä lahkeen muodosta, joka on reisistä napakka ja levenee hieman lahkeista, jotta lahkeiden alle mahtuisi, mitkäs muutkaan kuin - bootsit.

Miesten alennetut bootcut-farkut ovat täynnä trendikkäitä pesuja

Siniset farkut ovat ikoninen klassikko, johon pukeutuvat villit, vapaat ja kapinalliset. Hollywoodin nuoret ikonit pukeutuivat niihin jo 50-luvulla, jolloin farkut siirtyivät oikeastaan ensimmäisen kerran varsinaisesti vapaa-ajan muotiin. Siniset farkut ovat monipuoliset ja helpot yhdistää oikeastaan mihin tahansa muuhun väriin. Klassinen tyyli syntyy sinisistä farkuista ja valkoisesta t-paidasta - miten olisi rouhea nahkarotsi tai farkkutakki kyytipojaksi? Voit kuitenkin luoda raikkaan asiallisen tyylin niistä valkoisen Oxford-tyylisen kauluspaidan kanssa. Parita tyyliin ruskeat aavikkobuutsit, jotta tyylisi pysyy hallittuna ja väripaletti hienovaraisen maltillisena.

Harmaat farkut ovat modernimpi farkkuklassikko. Ne olivat suosittuja 80- ja 90-luvuilla punkin ja grungen näkyessä vahvasti myös muodissa. Toki voit yhdistää ne rennosti t-paitaan tai ruutupaitaan grungen henkeen, mutta niistä syntyy myös siistimpi preppy-tunnelmainen tyyli, kun paritat ne vaaleansiniseen kauluspaitaan. Harmaa ja sininen toimivat hyvin kimpassa. Tähän lookiin voit sovittaa rennot loaferit.

Miesten alennetut bootcut-farkut tulevat myös mustina. Musta on kohtalaisen urbaani väri ja sitä ovatkin suosineet aikaisemmin erityisesti vaihtoehtoisesta tyylistä pitävät, mutta nykyään se on kenen tahansa trenditietoisen miehen perusväri. Urbaani look syntyy skeittikengistä, bombertakista, valkoisesta t-paidasta ja mustista farkuista.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua