Väljästi muotoiltuja loose fit ja relaxed fit -farkkuja on helppo rakastaa. Denim-muodin klassinen ilme yhdistyy niissä tyylikkäästi istuvaan mutta miellyttävän rentoon mukavuuteen. Nämä arjen huolettomat luottofarkut toimivat ja kestävät vaikka pihatöissä tai remonttihommissa, mutta tarjoavat huoliteltua ja trendikästä ilmettä myös vaativalle ja tyylitietoiselle pukeutujalle. Alennetut loose fit -farkut ovat täydellinen valinta, kun etsit uusia suosikkihousuja mahdollisimman houkuttelevaan hintaan.

Alennetut loose fit -farkut ovat rennon casual-pukeutujan tai sporttista yksinkertaisuutta suosivan miehen luottovaate, joita käytännöllinen shoppaaja tilaa edullisten hintojen ansiosta vaikka useamman parin kerralla. Perinteiset siniset denim-farkut istuvat loose fit -mallisina niin t-paidan, hupparin kuin neuleenkin kanssa, ja jalkineiksi sopivat tilanteesta riippuen lähes kaikki kengät lenkkareista nilkkureihin. Lisämaustetta arkityyliin tuovat pienet yksityiskohdat, kuten taskujen sijoittelu, harkitut leikkaukset ja kulutetut pinnat sekä lukuisat värisävyt aina kirkkaan valkoisesta klassiseen mustaan.

Miesten alennetut loose fit -farkut tekevät elämästä mukavamman ja tyylikkäämmän

Urbaaniin streetwear-muotiin loose fit -farkut kuuluvat yhtä olennaisena osana kuin tennarit, pipot ja printtipaidatkin. Tarpeeksi väljästi istuvat farkut mahdollistavat skeittilaudalla temppuilun ja tuovat ilmavuutta esimerkiksi fillarin selkään tai pitkälle kaupunkikävelylle. Kekseliäs pukeutuja osaa leikitellä loose fitin monilla mahdollisuuksilla esimerkiksi yhdistämällä rullalle käärityt lahkeet värikkäisiin nilkkasukkiin ja nauhallisiin nahkakenkiin tai luomalla 90-luvun grunge-tunnelmaa revittyjen relaxed fit -farkkujen, värikkäiden tennareiden ja ruudullisen kauluspaidan yhdistelmällä.

Alennetut loose fit -farkut voivat olla vapaa-ajan suosikkifarkkujen lisäksi myös tyylikäs valinta astetta hienompaankin tilaisuuteen. Toimistotyöläinen yhdistää esimerkiksi tumman harmaat loose fit -farkut kauluspaitaan, slipover-neuleeseen ja tummiin nahkakenkiin. Illanviettoon tai rentoihin juhliin suuntaava herrasmies valitsee housuiksi mustat relaxed-farkut, joiden ilmeen täydentää esimerkiksi hyvin istuva kauluspaita tyylikkäillä raidoilla tai hurmaavalla kukkakuosilla koristeltuna.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua