Straight leg jeans eli suoralahkeiset farkut ovat housut, jotka kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta muuntuvat hämmästyttävän moneen tyyliin sopivaksi. Siksi niitä onkin hyvä olla kaapissa useaa eri väriä ja mallia. Laajan outlet-valikoimamme alennetut straight leg -farkut tarjoavat edullisen kattauksen miesten farkkumuodin suosikkimallia, joka ei koskaan mene pois muodista.

Farkkumuodin tuulet ovat oikukkaat: välillä ne puhaltavat kohti kapeita ja tiukkoja slim fit -lahkeita, toisinaan muodissa ovat leveät boot cutit ja flare-lahkeet. Suoralahkeisten farkkujen suosio on kuitenkin tasainen ja vankkumaton. Suorien lahkeiden parhaisiin puoliin kuuluvat niiden väljä mutta silti hyvin istuva mukavuus sekä sopivuus monenlaisten paitojen, takkien ja kenkien kanssa. Voit pukea straight leg -lahkeet huoletta niin kevyiden loafereiden kuin tukevien nilkkureidenkin kanssa ja valita paidaksi niin tiukan kauluspaidan kuin puolireiteen ulottuvan väljän neuleenkin.

Miesten alennetut straight leg -farkut edulliseen hintaan

Rentoon casual-tyyliin tarvitaan yksinkertaisimmillaan vain siniset suorat farkut, pelkistetty kauluspaita tai neule sekä mukavat kengät. Alennetut straight leg -farkut tarjoavat sinisen denimin lisäksi myös muita sävyjä letkeän arkityylin piristykseksi. Kokeile esimerkiksi ikityylikästä kokomustaa lookia mustien farkkujen ja kauluspaidan yhdistelmällä tai heittäydy kesäiseen purjehdustunnelmaan valkoisten farkkujen ja kenkien sekä seilorihenkisen raitapaidan avulla.

Kun etsit huolettoman tyylikkäitä housuja työasuksi, iltapukeutumiseen tai rentoihin juhliin, hyvin istuvat suoralahkeiset farkut ovat nappivalinta. Esimerkiksi kauluspaidan, pikkutakin ja ruskeiden nahkakenkien kanssa puetut tumman harmaat straight leg -farkut luovat asiallisen rentoa tunnelmaa. Kekseliäs pukeutuja leikittelee puolestaan old school -nauhakenkien, värikkäiden nilkkasukkien ja rullalle käärittyjen suorien lahkeiden yhdistelmällä.

Miesten alennetut straight leg -farkut tuovat farkkumuodin klassikkomallin ulottuvillesi houkuttelevan edulliseen hintaan, etsitpä sitten luotettavia perusfarkkuja, ilmeikkäitä muotihousuja tai tyylikkäitä farkkuja rentoon juhlatyyliin.

Yhdistele ja sekoita