Miesten alennetut fleecepuserot ovat täydellinen lähtökohta koleiden kelien ja vilpoisten kesäiltojen vaatimaan kerrospukeutumiseen. Kun hankit hyvissä ajoin useamman ihanan pehmoisen ja lämpöisen fleecepuseron, olet valmiina vaihteleviin olosuhteisiin, joissa kerroksia pitää välillä lisätä ja poistaa.

Alennetut fleecepuserot ovat todellisia löytöjä, varsinkin liikkuvalle miehelle, joka kaipaa lisälämmön lisäksi liikkeeseen mukautuvaa ja hengittävää vaatetta. Fleecepuseron ei tarvitse olla edes kovin paksu eristääkseen tehokkaasti kylmää. Sen kevyen rakenteen ansiosta puseron alle mahtuu hyvin pitkähihainen paita ja päälle istuu niukempikin kuori- tai välikausitakki. Kovemmissa ponnistuksissa fleecepusero siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti pitäen olosi kuivana ja mukavana.

Alennetut fleecepuserot - vaatekaapin täydentäjät

Fleecepuseroilla voit helposti pidentää tyylikkään välikausitakin käyttöä alkukeväästä tai loppusyksystä. Jos nahkatakki on miehekkään tyylisi vankkumaton kulmakivi, takin tyyliin sopiva fleecepusero pitää rotsin luottovaatteena vielä pikkupakkasillakin. Hupullinen fleecepusero on käytännöllinen vaihtoehto nahkatakin perinteiselle kumppanille, collegehupparille. Pystykauluksellinen malli käy puolestaan kaikkien yksinkertaisella pääntiellä varustettujen takkien kanssa.

Ohut fleecepusero on täydellinen valinta töissä käyttämäsi pikkutakin alle, kunhan valitset vähemmän sporttisen, takin sävyyn sointuvan version. Fleecekerros tuntuu mukavalta niin ulkona kuin sisälläkin ja olet aina valmiina lähtöön. Kevyt tuulenvire tai tehokas ilmastointi jäävät täysin huomaamatta oikein kerrostetun asun alla. Kun pakkanen kiristyy, voit lisätä asuusi elegantin parka- tai villakangastakin.

Vapaa-ajan vaatteena fleecepusero on korvaamaton. Voit milloin tahansa heittää sen harteillesi tai päällesi, kun tunnet olosi viluiseksi. Lenkkeilyvaatteiksi hankitut alennetut fleecepuserot ovat nopeasti lenkin jälkeen uudelleen käytettävissä fleecekankaan nopean kuivumisen ansiosta. Laadukas fleecepusero pitää värinsä ja nypyttömän pintansa useampienkin käyttöjen ja toistuvien pesujen jälkeen, joten älä arkaile näyttävän, monivärisen fleecepuseron hankinnassa. Se näyttää upealta vielä silloinkin, kun se tuntuu arkiselta.

Tutustu myös