Onko kesämiehen tyyli vielä hukassa? Täydennä vaatekaappisi rennolla kädellä, hihattomalla topilla, kuka niitä hihoja kaipaa, kun voi esitellä treenattuja ja päivittyneitä käsivarsiaan. Miesten alennetut hihattomat paidat ovat täynnä muodikkaita malleja ja raikkaita värejä, jotka tuovat tyylikkään lisän kenen tahansa kesämiehen pukeutumiseen – myös talviturkin alla.

Miesten alennetut hihattomat paidat sopivat niin aktiiviseen ulkoiluun tai sporttailuun, kuten tiukkaan rantalentisotteluun tai rentouttavaan SUP-lautailuun, rannalla rentoutumiseen kuin kepeän kesäyön bilettämiseenkin. Sopivatpa ne myös salilla treenaamiseen tai juoksulenkille. Millaista hihatonta paitaa sinä voisit tarvita?

Miesten alennetut hihattomat paidat ovat värikkäitä, graafisia tai klassisia

Kirkkaanvärinen tai monivärinen printtikuvioitu paita on kesätyylin must! Heitä harmaa tyyli nurkkaan ja pue yllesi energisiä värejä ja trooppista kukkaloistoa. Yhdistä hauska toppisi uimashortseihin tai surffishortseihin, sandaaleihin ja olkihattuun – lähdetäänkö etelään vai omaan mökkirantaan? Miesten alennetut hihattomat paidat ovat täynnä hauskoja sloganeita ja tekstejä, ja ne sopivatkin farkkushortsien ja tennareiden kanssa rennolle kaupunkikierrokselle. Vai olisiko raidat juttusi? Raitapaita, joka voi myös olla hihaton, on klassikko tyylikkäiden chinojen kanssa. Tai olisiko muuten merihenkinen tai maltillisesti printattu toppi sinun juttusi enemmän? Heitä pursikengät alle ja olkihattu päälle keikkumaan!

Sporttiset topit ovat trendikkäitä niin salilla kuin viileässä streetwear-tyylissä. Miesten alennetut hihattomat paidat ovat täynnä urheilumuodin supertähtiä. Viileä tyyli syntyy pillifarkuista, korkeista tennareista ja pidemmästä hihattomasta, suosikkibrändisi topista. Baseball-lippis viimeistelee tyylin. Illan viiletessä ylle voi heittää urbaanin bomber-takin, rennon hupparin tai rouhean nahkatakin. Rento kaupunkityyli illanviettoon syntyy hihattomasta topista, relaxed fit -mallisista sinisistä farkuista ja bleiseristä – tennarit vai nauhalliset kävelykengät? Oman tyylisi mukaan.

Tehokas salitreeni onnistuu parhaiten hihattomassa paidassa, joka ei rajoita liikkuessa. Yhdistä toppi treenishortseihin, treenitrikoisiin tai verryttelyhousuihin, mikä lajiisi sitten sopiikaan.

Tutustu myös