Klassiset Chinot ovat erittäin hyvä lisä jokaisen miehen vaatekertaan, sillä ne taittuvat monipuolisesti epämuodollisesta muodollisempaan pukeutumiseen. Miesten alennetut chinot ovat täynnä moderneja chinoja raikkaissa väreissä ja erinomainen tilaisuus lisätä klassisen ajattomia elementtejä tyylisi kulmakiviksi.

Alun perin sotilaiden käyttöön suunnitellut chinot valmistetaan edelleen useimmiten puuvillasta, ja ovat tästä syystä mukavat ja kestävät joka tilanteen housut. Alennetut chinot henkivät rentoa all american -fiilistä, ja niistä onkin tullut huolettoman casual-tyylin luottohousut. Ne ovat muodollisemmat kuin farkut mutta rennommat kuin suorat tai puvunhousut.

Alennetut chinot täydentävät itsevarmaa tyyliäsi

On tärkeää valita oikeanmalliset chinot, ei liian väljät eikä liian tiukat. Kapeat, istutetut chinot ovat useimmiten imartelevat kaikkien jalassa, sillä ne pidentävät ja kaventavat siluettia. Chinot eivät saa olla liian pitkät eivätkä lyhyet. Kesäisen kepeään tyyliin sopivat nuorekkaasti käärityt lahkeet tai lyhyt malli.

Jos aiot panostaa vain yksiin chinoihin, valitse sininen, joka istuu monipuolisesti eri tyyleihin ja väreihin, aina työstä illanviettoon. Twistiä voit tuoda punaisen sävyillä, valkoiseen tai harmaaseen yhdistettynä. Valkoiset chinot ovat raikkaat ja henkivät ylellistä luksustyyliä, mätsää niihin denimiä tuomaan rento silaus. Khaki on klassinen väri, johon sopivat ruutupaidat määnläheisissä väreissä. Kun kaipaat persoonalliseen tyyliisi jotain erityistä, niin ota käyttöön pastellivärit, räiskyvän kirkkaat sävyt tai trendikäs vihreä. Harmaan ja ruskean sävyt ovat miehekkään rouheita.

Miten stailata alennetut chinot? Chinot ovat parhaimmillaan kevyiden kauluspaitojen kanssa. Mätsää kauluspaitaan kapeat chinot ja sujauta paidan helma vyötärön alle. Bleiserillä ja asusteilla, kuten taskuliinoilla, henkseleillä, rusetilla tai neulekravatilla voit viedä tyyliä muodollisempaan suuntaan. Kapea nahkavyö tuo tyyliin viimeisen silauksen. Chinojen kanssa parhaiten sopivat kevyet kengät, kuten loaferit, kävelykengät tai mokkasiinit.

Yhdistät helposti