Hupparit ovat miehekkäitä ja huolettomia perusvaatteita. Näistä vaatteista on tullut trendien kuuminta kärkeä ja lähes kaikkien miesten kestosuosikkeja. Myös maailmantähdistä löytyy vannoutuneita hupparifaneja Justin Bieberista muuntautumiskykyiseen Jake Gyllenhaaliin saakka. Molemmilta löytyy etuosasta myös asiaankuuluva printtikuvio. Vaikka tämä vaate mielletään yhä rennoksi vapaa-ajan asuksi, se on jo raivannut tiensä asiallisiin asukokonaisuuksiin. Muotisuunnittelijoiden innostavat inspiraatiot ovat muuntaneet sen toimivaksi työvaatteeksikin. Vedät sen yllesi toimistoon ja vapaamuotoisiin kokouksiin. Käyttötilanteesta riippuen voit valita joukosta reippaan sporttista tai hillityn karismaattista ilmettä.

Rento vapaapäivä ilman mitään pukeutumissääntöjä? Hupparit ovat ehdottomasti eräs parhaista yläosista vaatevalikoimassasi. Lenkkarit toimivat aina luontevasti näiden suosikkipaitojen kanssa. Niiden kanssa käyvät mukavat verryttelyhousut tai näyttävästi kuvioidut shortsit. Näytä huippumuodikkaalta city-mieheltä valitsemalla lyhythihainen yläosa. Sovita tyyliisi miehekäs olkalaukku ja mieluisa päähine. Huppupaitojen pariksi istuvat kiinnostavalla pesulla komistetut merkkifarkut. Sokerina pohjalla ovat tehosteilla suolatut jalkineet. Tämä yhdistelmä kerää takuulla katseita. Huolettomat chinot ja hupulliset paidat tekevät varmuudella katu-uskottavan lookin. Suorat kangashousut käyvät aivan yhtä hyvin. Lisää tähän asuun vielä yhteensopivia asusteita ja hyvännäköiset kävelykengät.

Tyylikkäät hupparit huolettomiin päiviin

Huppareiden printtikuviot antavat tilaisuuden tuoda omaa asennetta esille. Mukana on vahvaa sanomaa ja ripaus huumoria. Huomaat varmaan myös historian häivähdyksen ja vaikuttavien vuosilukujen salaperäisen viestin. Kuoseissa on printtien lisäksi trendikkäitä ja maskuliinisia kohokohtia.

Hupparit ovat saaneet pintaansa mukavasti väripilkkuja ja tehosteita. Tummat ja rauhalliset sävyt ovat silti säilyneet taustalla.

Upeassa hupparissa viihdyt kotona ja reissussa. Löydät malleista yllesi vaihtelua ja viimeisintä muotia.