Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pituus
Hihan pituus
6778 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/81

Viileät illat kutsuvat käpertymään sohvalle ihanan lämpimässä neuleessa. Hyvää seuraa, kuppi teetä, kiva filmi... miesten alennetut neuleet ja colleget tekevät vapaaillasta paraatihetken!

Neuleet, college-paidat ja hupparit ovat menevän miehen parhaita kavereita – ne seuraavat laukussa tai repussa kaikkialle. Rento neule on kätevä vetäistä t-paidan tai vaikka kauluspaidankin päälle, kun suuret tuulet puhaltavat. Siistissä laatupuserossa kehtaa mennä kahvilaan tai yhdelle, eikä kylmä ala ahdistella, vaikka kutsu kävisi yllätäen jäähallillekin. Eikä treffiseurakaan voi vastustaa pehmeään neuleeseen kääriytynyttä miestä.

Alennetut neuleet ja colleget eivät jätä ketään kylmäksi

Oletko enemmän raitapaitatyyppi vai kaipaatko yllesi abstrakteja kuvioita? Katso, mikä alennetut neuleet ja colleget -valikoiman puseroista sopisi lempifarkkuihisi! Hoikalle miehelle sopii myös lyhyt huppari, jolloin housujen malli ja näyttävä vyö pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Melange-värit antavat vaikutelman rauhallisesta kaverista, colour blocking -efektit taas kertovat dynaamisesta miehestä, joka haluaa kääntää katseita. Jos housutyylisi on slim leg tai skinny fit, kokeile paksusta langasta kudottua ylikokoista neuletta, äläkä unohda kevyttä suihkaisua partavettä – asusi luo lempeän mutta samalla yllätyksellisen vaikutelman.

Alennetut neuleet ja colleget tuovat pukeutumiseesi persoonallisen säväyksen. Huppareiden ja collegepaitojen printit kertovat, missä kaupungeissa olet matkaillut, siksak-kuviot ja eläinaiheet neuleissa antavat ymmärtää, että kanssasi voi päästä retkeilemään pohjoiselle ulottuvuudelle. Neuletakit ja liivit näyttävät siisteiltä poolon päällä, ja kauluspaidan kanssa niissä kehtaa mennä töihinkin. Eksoottisemman vaikutelman saat aikaan hillityn värisellä poncholla tai ylipitkällä neuletakilla, jonka alle puet pinkit tai oranssit farkut. Blue denimin ystävän taas kannattaa valita yläosaksi tiukka ribbineule tai printtihihainen collegepaita. Asuasi täydentää persoonallinen reppu tai laukku, joka kertoo muillekin, minne olet matkalla.

Tutustu myös