Miesten alennetut nilkkurit -valikoima pursuilee toinen toistaan trendikkäämpiä kenkiä, jotka luovat ilmeeseesi tyylitietoisen ja huolitellun sävyn. Valikoima vastaa toiveisiisi, etsit sitten maihareita, nauhallisia nahkanilkkureita tai minimalistisia Chelsea-bootseja. Runsaaseen valikoimaan kuuluu sekä klassisia nilkkureita että huipputrendikkäitä, näyttäviä nilkkureita. Hyödynnä siis tilaisuus, ja päivitä jalkinekokoelmasi kertaheitolla!

Miesten alennetut nilkkurit ovat avain ajankohtaiseen tyyliin

Nilkkurit ovat huolitellun miesten urbaanin tyylin keskeinen elementti. Ne lisäävät asukokonaisuuteen harkitun, tyylitietoisen ja viimeistellyn loppusilauksen. Huippumuodikas, vintage-tunnelmainen asukokonaisuus loihditaan yhdistämällä kapeisiin, aavistuksen vajaamittaisiin housuihin virtaviivaiset Chelsea-bootsit sekä hillitty neulepaita tai trendikäs poolopaita. Ruskean eri sävyt sopivat niin kenkiin kuin yläosaankin. Viimeistele elegantti ilme kampaamalla hiukset huolellisesti taakse ja heitä olallesi trenssi tai villakangastakki. Nauhattomat, tummat mokkanahkanilkkurit sopivat myös kapealinjaiseen, asennetta uhkuvaan boheemiin tyyliin. Silloin ne yhdistetään slim fit -farkkuihin, ohueen kauluspaitaan sekä biker-takkiin.

Nauhalliset nahkanilkkurit sopivat farkkujen seuraksi

Miesten alennetut nilkkurit -valikoiman nauhalliset mallit sopivat niin rouheaan kuin eleganttiinkin pukeutumiseen. Kapealinjaiset, klassisilta miesten kävelykengiltä muotonsa lainanneet nilkkurit istuvat erinomaisesti huoliteltuun mutta näyttävään asukokonaisuuteen. Ne yhdistetään slim fit -farkkuihin ja varsi jätetään näkyville. Yläosaksi sopivat niin kauluspaidat kuin t-paidatkin! Kylmällä säällä ilme puolestaan viimeistellään joko neuletakilla tai bombertakilla. Huippumuodikas, katutyyliin viittaava kokonaisuus taas syntyy, kun yhdistät ruskeat nilkkurit tummansinisiin, lahkeista käärittyihin farkkuihin ja hyvin istuvaan klassiseen ruutupaitaan. Kokonaisuuden hioo huippuunsa klassinen farkkurotsi. Toppatakkien ja rentojen farkkujen seuraksi voi valita ronskimmat miesten alennetut nilkkurit. Erilaiset vaelluskengät ja tennareilta elementtejä lainanneet nilkkurit pitävät jalat lämpiminä tyylistä tinkimättä. Loistonilkkurit sopivat talvisille kävelyretkille niin kaupungilla kuin luonnossa.