Eikö olekin hienoa löytää huipputrendikkäitä ja edullisia vaatteita! Alennetut pitkähihaiset paidat ovat muotitietoisen miehen perusvaatteita. Niissä on hillittyä tyyliä toimistoon tai urheiluhenkisiin asuihin. Silti ne käyvät mainiosti myös urbaaneihin iltamenoihin.

Tarvitsetko tulevaan asiakaspalaveriin maskuliinista asiatyyliä mutta haluat tuntea olosi rennoksi tiukassa neuvottelussa? Tyylikkyyden ei tarvitse olla kallista, alennetut pitkähihaiset paidat käyvät hyvin huippumuodikkaaksi pelkistettyyn konttorityyliin! Siihen voisi kuulua esimerkiksi eleetön paita, jonka pariksi puet herraskaiset prässihousut. Housuihin sointuvan selkeälinjaisen pikkutakin kapea kääntökaulus vahvistaa asun viileää tunnelmaa. Kun sopimus on vihdoin allekirjoitettu, voit viettää illan juhlatuulella. Minkähänlainen vapaa-ajan tyyli tähän toimintaan kävisi? Harkitsisitko Chris Evansin rentoa ideaa: siinä kohtaavat napakasti istuva nappilistapaita, chinoihin viritetty vyö ja nauhalliset nilkkurit.

Alennetut pitkähihaiset paidat istuvat menevälle miehelle

Miesten alennetut pitkähihaiset paidat ovat saaneet tehosteita catwalkin inspiroimista ideoista. Niissä on taiteellisesti toteutettuja huikeita printtejä, virkistäviä raitoja ja maskuliinisiksi taivutettuja kukkakuoseja. Onko sinunkin supersuosikkisi moderni huppupaita? Nyt huput ovat kiinnittyneet myös ohuempiin ja läpikuultaviin paitoihin. Kiinnitä huomiota myös toisistaan poikkeaviin kaula-aukkoihin! Sopisiko urbaaniin asuusi paremmin syvä V-aukko vai sittenkin se klassinen pikeekaulus? Oletko muuten koskaan kokeillut paitaa, jossa on persoonallinen mao-kaulus?

Alennettuja pitkähihaisia paitoja on helppo yhdistellä klassisesti. Niissä on eväitä myös miehiseen värileikittelyyn. Murrettuja ja pehmeitä sävyjä saa sulauttaa samettiin tai soinnuttaa muodikkaasti denimin moninaiseen sävymaailmaan. Toki voit käyttää yksivärisiä paitoja vaikka simppelien alaosien kontrasteina!

Hyödynnä näitä huokean hintaisia perusvaatteita trendikkäiden asusteiden kanssa. Asusta alennettuja pitkähihaisia paitoja myös miehisillä koruilla. Mitä mieltä olet rannekorusta, jossa on samantapaista kirjavuutta paitasi kuvioiden kanssa? Tehosta tummasävyisiä vaatteita hopeaa hohtavalla ranneketjulla! Jos valitset laajemman kaula-aukon paitaasi, komea kaulakoru kiinnittää varmemmin katseita.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua