Vaatteet

Miesten alennetut paidat

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pituus
Hihan pituus
7040 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/84

Piristä arkeasi tilaamalla uusi t-paita verkosta nyt! Huikean muodikkaat alennetut paidat tuovat pientä luksusta elämään, sillä eikö koko olemus oikene, kun paketista löytyy vaatekaappiin suorastaan kuuluva paita.

Alennetut paidat löytyvät laajasta valikoimasta eri mallien lisäksi lukemattomissa eri väreissä ja kuoseissa. Klassisia mustia, valkoisia ja harmaita paitoja kategoria pitää luonnollisesti sisällään, kuten myös miestenkin muotiväriksi noussutta pinkin eri sävyjä, sinistä, vihreää ja beigeä. Yksityiskohtana printit ja erilaiset saumojen viimeistelytavat tekevät lookistasi yksilöllisen. Tekstiprintti piristää myös muiden kadun tallaajien päivää ja toimii henkilökohtaisena statementinä. Erilaiset yksityiskohdat, esimerkiksi nahkatehosteet, tekevät paidasta kuin paidasta katu-uskottavan vaikkapa rock-bändin keikalle.

Alennetut paidat ovat avain uudistuvaan vaatekaappiin

Hihattomat ohuet miesten topit ovat pompanneet katukuvasta silmiin lämpimillä keleillä. Rennon kesä- ja lomatyylin viimeistelee printtitopin kanssa puettavat shortsit. Perinteinen t-paita piristyy muodikkaan menevin yksityiskohdin ja sopii vaikkapa rennon toimistopäivän vaatteeksi. Miesten alennetut paidat pitää sisällään myös siistejä pikeepaitoja. Pikeepaita syntyi tennisvaatteeksi, mutta se on nykyään suosittu valinta myös golf-kentille. Tyylikäs, mutta silti niin rento paita on siisti osa asukokonaisuutta ja yhdistämällä sen farkkuihin ja siisteihin kenkiin, sopii asu myös kaupungille. Perinteisesti pikeepaidat on valmistettu erityisestä pikee-kankaasta, joka on kestävää mutta silti niin joustavaa. Pitkähihaiset alennetut paidat on hyvä valinta hieman kylmemmille keleille ja ne sopivat hyvin rentoon vapaa-ajan oleiluun ympäri vuoden. Miesten alennetut paidat sopivat yhteen niin farkkujen kuin shortsien kanssa.

Miesten muodin ykkösmerkkien alennetut paidat ovat muodikas sijoitus, johon kannattaa satsata. Alennuksessa ovat niin sporttisempien merkkien Niken ja adidaksen kuin bisnes-pukeutumisen ykkösnimien BOSSin ja Calvin Kleinin paitoja.

Yhdistele ja sekoita