Hyvälaatuinen puku saattaa olla hyvinkin arvokas. Sen vuoksi kannattaa seurata säännöllisesti alennusmyyntejä, joissa voit tehdä todellisia pukulöytöjä. Miesten alennetut puvunhousut saattavat sopia täydellisesti aiemmin hankkimasi pikkutakin kanssa tai joskus käy niin hyvä tuuri, että samaan settiin kuuluva puvuntakkikin on alessa. Mikä sen parempaa kuin saada huippuluokan designer-puku murto-osalla sen alkuperäisestä hintapyynnöstä.

Miesten alennetut puvunhousut – kannattava hankinta

Vaikka miesten alennetut puvunhousut houkuttelevat kovasti hankkimaan useammankin parin uusia housuja, kannattaa miettiä, mitkä housut todella haluat ja tarvitset. Älä koskaan tyydy vähempään kuin juuri omaan tyyliin ja vartaloon sopiviin housuihin, vaikka kuinka hyvä alennus olisi kyseessä. Helpoin tapa valita sopivat housut on katsoa ensin housun mallia. Onko tämä malli aiemmin imarrellut mittasuhteitani? Vastaako housujen malli oman vartaloni muotoja? Ja mikä tärkeintä, näyttävätkö housut mahtavilta juuri minun päälläni? Jos olet pitkä ja hoikka, et välttämättä halua näyttää venähtäneeltä. Vaakaraidat ja erilaiset yksityiskohdat katkaisevat pidentävän efektin ja saavat mittasuhteesi parempaan valoon. Jos haluat näyttää hiukan pidemmältä, liituraitaiset puvut ja yksiväriset kokonaisuudet sopivat sinulle parhaiten. Puvunhousujen koko kannattaa tarkistaa joko aiemmin hankkimistasi housuista tai housujen valmistajan mittataulukosta. Varmuuden vuoksi voit ottaa mitat uudelleen, jos edellisestä mittauksesta on jo aikaa ja aiemmat housusi eivät ole enää sopivat.

Miesten alennetut puvunhousut eri tyyleissä

Kun olet päätellyt, minkä malliset ja kokoiset puvunhousut haluat, jää päätettäväksesi enää housujen tyyli. Onko mieleesi enemmän tyköistuvat slim fit -housut vai perinteiset, suoralahkeiset mallit? Jos päädyt perinteisempään malliin, voit valita edestä prässättyjen ja sileiden lahkeiden väliltä. Jos kaipaat tyyliisi vieläkin enemmän charmia, valitse housut, joissa on tyylikkäästi ylöspäin käännetyt lahkeensuut. Jos tarvitset mahdollisimman monikäyttöisiä puvunhousuja, kannattaa valita housut klassikkoväreissä: mustana, sinisenä tai harmaana. Yksiväriset housut on helppo yhdistää moneen eri asuun. Jos olet kuitenkin kaivannut jotain erilaista ilmettä ainaisiin mustiin housuihin, kokeile puvunhousuja erilaisissa kuoseissa, vaikkapa liituraitaisena tai ruutukuvioisena.

Tutustu myös