VIIKONLOPPUALE

15% lisäalennusta kaikkiin aletuotteisiin

Etukoodi*:15EKSTRA
*Etu on voimassa 23.-24.3.2019 alennushintaisiin tuotteisiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €, etukoodin voi käyttää kahdesti per asiakas.
Vaatteet

Miesten alennetut sukat

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pintamateriaali
  • Alennus
201 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/3

Erilaiset alennetut sukat tekevät mahdolliseksi asukokonaisuuden höystämisen jännittävillä väreillä ja kuoseilla. Sukat ovat pukeutumisen mielenkiintoinen yksityiskohta sekä tarpeelliset suojaamaan ja lämmittämään jalkoja. Useinkaan sukkiin ei kuitenkaan kiinnitetä liiemmälti huomiota. Perinteisesti liike-elämässä työskentelevälle miehelle hillitty asukokonaisuus on tärkeä. Siihen eivät ole aiemmin kuuluneet erottuvat, värikkäät sukat. Muoti vaikuttaa kuitenkin tänä päivänä myös miesten sukkamuotiin. Perinteisten tummien sukkien rinnalle on tullut raidallisia ja pallokuvioituja malleja. Erilaisiin harrastuksiin on myös saatavilla hengittäviä ja jalkaa tukevia sukkia. Alennetut sukat sopivat kaikkiin vuoden aikoihin, sillä niiden materiaalit ja värit ovat ajattomia. Sukat voi soinnuttaa housujen väriin tai antaa erottuvan värin näkyä kunnolla lahkeen suusta. Nilkan peittävät sukat suojaavat viimalta ja tuovat lämpöä syksyn ja talven keleihin.

Hanki nyt alennetut sukat edullisesti

Zalandon verkkokaupasta löydät nyt miesten alennetut sukat huokeaan hintaan. Niiden värivalikoima on laaja ja useista malleista on valittavana eri värejä. Mallistomme koostuu tunnettujen valmistajien tuotteista, jotka seuraavat tämän päivän trendejä ja tuotekehitystä. Mallistoomme valittujen tuotteiden materiaali on useimmiten miellyttävä puuvilla, jota on usein vahvistettu tekokuidulla. Näin sukat kestävät hankausta ja käyttöä pitkään, jopa vuodesta toiseen. Kaikki sukat voi huoletta pestä koneessa. Ostosten tekeminen verkkokaupastamme helppoa ja hauskaa. Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, olemme aina auki! Voit tutustua sukkien yksityiskohtiin tuotesivulla. Saat tarkempaa tietoa materiaalista, mitoituksesta sekä hoito-ohjeista. Samalla voit suurentaa sukan kuvaa ja tutkia sitä eri suunnista, aivan kuin tavallisessa kaupassa. Nyt kannattaa hankkia useampi pari alennettuja sukkia Zalandosta, sillä säästät selvää rahaa!