T-paidat saivat alkunsa aluspaidoista. Sen jälkeen ne muuntautuivat treenipaidoista supersuosituiksi peruspaidoiksi. Niissä riittää valtavasti potentiaalia miehekkään pukeutumisen uudistajana. Helmojen huomattava piteneminen antaa miesten t-paitoihin lisää mielenkiintoisia jännitteitä. Yksivärinen peruspaita kuuluu miehen perusvaatetukseen. Uudistuneet kuviot ja kuosit herättävät enemmän huomiota kekseliäisyydellään.

Onko tullut aika päivittää t-paitojen valikoimaa? Nämä miehiset yläosat sopivat yhteen kaikkien farkkujesi kanssa. Lisää asuun vielä vyötärömittainen takki. Laita jalkaan tennarit tai kävelykengät tilanteen mukaan. Tehosteilla ryyditetyt nilkkurit ovat pari astetta machommat. Tämä tyyli toimii aina. Karismaattisuus vain vahvistuu, jos takki on tehty nahasta. Näin helposti vakuuttava katu-uskottavuus syntyy! Hihaton paita on miehen huolettomin vaatekappale. Se muodostaa miellyttävän vapaa-ajan asun yhdessä rennon istuvuuden shortsien kanssa. Paitoja voi mainiosti yhdistää myös suoriin prässihousuihin. Asiatyyli rakentuu parhaiten paidoista, joissa on selkeä ulkoasu ja hillitty kuviointi.

T-paidat ovat miehekkään asun kulmakiviä

Trendikkäät t-paidat ovat saaneet kuviollisista kankaista tehtyjä taskuja ja tehosteita yksiväriseen pintaansa. Kukatkaan eivät enää kuulu vain naisille. Niitä on asennettu paitoihin hiukan karkeammalla miehisellä twistillä. Upeita tehostekankaita löytyy helmasta, olkapäiltä ja hihoista. Niitä voi yhdistellä housujen värimaailmaan. Sporttinen kuviointi antaa heti mielikuvan aktiivisesta liikkujasta. Urheilupaidoissa on myös laadukkaita teknisiä ominaisuuksia.

T-paitoja on kuvattu lukemattomien miespuolisten tähtien yllä Vin Dieselistä Orlando Bloomiin. Hekin näyttävät hyvältä valkoisessa paidassa. Vaaleat sävyt antavat koko asulle raikkaan vaikutelman. Tummat värit tekevät rauhallisen ja varman tyylin, kirkkaat väritykset keräävät katseita.

T-paidassa olet oma itsesi. Ne sopivat maskuliinisiin asukokonaisuuksiin työhön ja vapaalle.