Miesten alennetut farkkutakit on mahdollisuus päivittää takkityylisi viimeisen muodin mukaiseksi. Mitä muuta luottotakiltasi voisit vaatia kuin käytännöllisyyttä, ajatonta designia ja viileää tyylikkyyttä joka puree sesongista ja tyylistä toiseen? Farkkutakki saattaa olla miesten monikäyttöisin takki, sillä se kantaa kolmen vuodenajan yli.

Farkkutakit ovat näkyneet yhä vahvemmin katutyyleissä ja tyyli-ikonien yllä. Siihen ovat varmasti osaltaan vaikuttaneet vahvat ysärivaikutteet trendeissä sekä käytännöllisyys, josta on tullut jälleen teesi, jota muodissa kunnioitetaan. Eiköhän oteta siis tuo maskuliinista rouheutta kupliva cowboyden ja rokkareiden luottotakki osaksi päivittäistä vapaa-ajan tyyliä!

Miesten alennetut farkkutakit ovat yllättävän helppoja yhdisteltäviä

Alennetut farkkutakit ovat hyvä esimerkki siitä, miten klassinen takki muuntautuu ajasta toiseen, kun siihen yhdistetään nykyaikaisia elementtejä, kuten raikkaita pesuja ja rosoisia kulutuksia. Farkkutakki on oivallinen keino tuoda tyyliin joko rentoa asennetta tai hitunen asiallista otetta pelkän t-paidan ja housujen yhdistelmään.

Jos haluat panostaa vain yhteen monikäyttöiseen ja klassisen tyylin täydentävään farkkutakkiin, kannattaa valita räätälöity slim fit -malli, joka on huipputrendikäs. Tumma denim on helpompi yhdistää eri tyyleihin ja väreihin. Se on helppo yhdistää esimerkiksi kauluspaitaan ja chinoihin. Samalla se istuu myös retrovivahteiseen siistiin tyyliin mustien skinny-housujen ja t-paidan kanssa – cool, clean and crispy! Vaalea denim on myös noussut trendikkääksi, mutta sen kanssa kannattaa olla tarkkana, jotta se ei näytä liiankin huolettomalta. Kannattaa valita siisti denim ilman kulutusta, ellet tarkoituksella halua luoda villejä kontrasteja revityillä pinnoilla.

Haluatko farkkutakin, joka on fashion statement? Kokeile raikkaan valkoista farkkutakkia, värejä tai ylisuurta mallia tai panosta yksityiskohtiin, joita alennetut farkkutakit ovat täynnä. Farkkutakit, joissa on collegehihat tai nahkahihat sopivat sporttisen urbaaniin katutyyliin ja takaavat vahvan, persoonallisen lookin.

Yhdistele ja sekoita