Parka-takit ovat nousseet todellisiksi klassikoiksi monimuotoisuutensa ansiosta. Parkalla on pitkä historia aina inuiittien käyttämään parkatakkiin asti, mutta tunnetuimmat juuret sillä taitaa olla armeijan käytössä. Siksi parkatakilla onkin selvä army-vaikutteinen vivahdus ja se mielletään usein rouhean ronskiksi ulkoilmaihmisen takiksi. Se on kuitenkin vakiinnuttanut vahvan asemansa kaupunkipukeutumisessa ja soveltuukin erinomaisesti myös puvun kanssa käytettäväksi.

Alennetut parkat tarjoavat sinulle mahdollisuuden hankkia tämän säältä suojaavan klassikkotakin huokeampaan hintaan. Tyypillisimmillään parka on hupullinen, väljästi mitoitettu ja polven yläpuolelle yltävä takki, jossa on näyttävät taskut. Nykyään malleissa on paljon valinnan varaa ja siksi jokaisen onkin helppo löytää juuri omaan tyyliin sopiva malli. Myös alennetut parkat tarjoavat tyypillistä army-maailmasta tuttua värimaailmaa aina laivastonsinisestä harmaisiin ja murrettuihin vihreisiin. Karvakauluksinen parka on täydellinen talvipakkasilla. Karvakaulus toimii suojana tuulta ja sadetta vastaan, mutta tarjoaa myös upean detaljen asukokonaisuudessa.

Alennetut parkat tarjoavat ajattomuutta ja rouheutta huokeaan hintaan

Miesten alennetut parkat pitävät sisällään laajan valikoiman tyylikkäitä takkeja edulliseen hintaan. Nyt on hyvä mahdollisuus päivittää takkivalikoimaansa trendikkäällä parkatakilla ja valmistautua viileämpiin ilmoihin. Voit toteuttaa rouheaa army-tyyliä päästä varpaisiin yhdistämällä parkasi kanssa reisitaskuhousut ja kuluneet maiharit. Vaihtamalla housut chinoihin ja konjakinruskeisiin nauhakenkiin saat käden käänteessä muutettua asua muodollisempaan suuntaan.

Jos olet pelkistetyn tyylin ystävä, voit valita tästäkin takkimallista riisutumman version. Runsaan tyylin suosijalle löytyy todella isoja taskuja, karvakauluksia ja muita näyttäviä yksityiskohtia. Jokaiselta tyylitietoiselta mieheltä pitäisi löytyä vähintään yksi parkatakki vaatekaapistaan. Vetäisemällä parkan päällesi, saat asuusi nopeasti särmää ja ilmeikkyyttä.

Yhdistele ja sekoita