• Koko
 • Merkki
 • Urheilulaji
 • Hinta
 • Väri
 • Mallisto
 • Pintamateriaali
 • Alennus
  11 tuotetta
  |Lajittelu :
  Sivu 1/1

  10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

  Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

  Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.

  Kävelykengät ovat jalkineet, joita ilman ei pärjää, sillä ne ovat erittäin monipuoliset ja helppokäyttöiset joka sään kengät. Hyvät kävelykengät ovat mukavat ja kevyet kävellä, ja niillä pystyy kävelemään pidempiäkin matkoja ilman, että jalat väsyvät tai vahingoittuvat, sillä kävelykenkien pitää toimia myös iskunvaimentimina, ja tukea jalkaterien asentoa. Kävelykengät on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää joka säällä, sillä ne ovat vesitiiviit ja kestävät erinomaisesti tuulta. Pintamateriaalina on käytetty nahkaa, keinonahkaa, muovia, tekstiiliä ja verkkoneulosta. Zalandolla on nyt mahtava tarjous miesten kävelykengistä, joten tutustu huimaan alevalikoimaamme ja löydä omasi. Kokoja meiltä löytyy tietenkin suuremmillekin jaloille.

  Miesten ulkoilukengät reippaaseen menoon - Zalandon alennusmyynnistä!

  Tutustu Zalandon laajaan miesten kävelykenkien alevalikoimaan, ja tee mahtavia löytöjä. Meiltä löytyy kengät joka lähtöön, joten ota tilaisuudesta vaarin, ja hanki upeat miesten ulkoilukengät mainioon alehintaan. Voit valita useiden eri tunnettujen valmistajien väliltä, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivat kengät valikoimastamme. Värivaihtoehtoina ovat hillityt tummat sävyt ja tietenkin tarjoamme laajan kokovalikoiman. Rakenna tyylikäs ja siisti asukokonaisuus esimerkiksi Zalandon alehintaisista ulkoilukengistä, kangashousuista ja printtipaidasta. Silmien suojaksi voit tyyliä täydentämään asettaa aurinkolasit. Rennompaan menoon löytyy suuresta valikoimastamme urheilullisen vaikutelman antavat shortsit, t-paita, sekä ulkoilukengät, jotka saat nyt hulppeasti alennettuun Zalando -hintaan. Kävelykenkien tulee tietenkin olla miellyttävät, mutta Zalandolta löydät myös tyylikkäimmät kengät. Älä siis epäröi, sillä kävelykenkiä, varsinkin näitä laadukkaita ja kestäviä, tarvitaan aina. Tutustu siis laajaan tarjousvalikoimaamme, ja tartu tilaisuuteen uudistaa kävelykenkäsi kerta heitolla.