VIIKONLOPPUALE

15% lisäalennusta kaikkiin aletuotteisiin

Etukoodi*:15EKSTRA
*Etu on voimassa 23.-24.3.2019 alennushintaisiin tuotteisiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €, etukoodin voi käyttää kahdesti per asiakas.
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Vyötärön korkeus
  • Alennus
19 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/1

Mikä sen hauskempaa kuin lähteä rannalle helteisenä kesäpäivänä, ja pulahtaa vilvoittelemaan viileään veteen. Pelkkä ajatus houkuttelee jo kaivamaan uikkarit kaapista, mutta jospa vanhat uimahousut ovatkin jo aikansa eläneet? Silloin tulee Zalando apuun, sillä sattumalta meillä on mahtava uima ? asujen alennusmyynti juuri nyt, joten ala hamstrata uimahousuja, sillä parhaat menevät päältä nopeasti. Tietenkin kannattaa hankkia kahdet, sillä ei koskaan tiedä, mitä voi tapahtua reissussa. Ostaessasi kahdet, et jää koskaan pois uimareissulta hukkaamiesi uimahousujen vuoksi. Zalando tarjoaa nyt upeaan kesähintaan tyylikkäitä uima ? asuja trendikkäille miehille, joten valitse omasi monipuolisesta valikoimastamme. Uimahousuja löytyy useita eri malleja, kuten esimerkiksi shortsimallisia, lyhytlahkeisia ja pitempilahkeisia malleja, sekä ihoa myötäileviä, ja rennompia malleja.

Miesten uima?asut rannalle ja veteen Zalandon mahtavasta alennusmyynnistä

Tutustu laajaan uima-asu tarjontaamme ja yllätyt valikoiman monipuolisuudesta, sillä tarjousvalikoimamme koostuu useista erimallisista uimahousuista. Meiltä saat uimahousut määrätietoiseen uintiin tai leppeään polskutteluun rantavedessä. Uimashortsimme soveltuvat erinomaisesti rantaleikkeihin, kuten hiekalla pelattaviin pallopeleihin, tai frisbeen heittoon, kun taas lyhytlahkeinen ihoa tiiviisti myötäilevä uima ? asu soveltuu kuin nakutettu tarkoituksen mukaiseen uintiin. Joissakin uimashortseissa on myös pieniä yksityiskohtia, kuten taskuja eri paikoissa ja vyötärönauha. Zalandon alehintaiset uima ? asut ovat väreiltään hauskan kirjavia. Toki löytyy hillitympiäkin versioita, mutta värikkäistä uimahousuista pitävät tulevat yllättymään iloisesti. Mainittakoon vielä, että kokoja on valtava valikoima, joten kukaan ei jää ilman uima ? asua Zalandon alennusmyynnissä. Mikä parasta, uimashortsit ovat niin monipuolisesti suunniteltu tänä päivänä, että niitä voi yhdistellä mielin määrin eri vaatteiden kanssa, kuten t-paitojen ja huppareiden kanssa.