Kevätale

Säästä jopa 50% kauden tyyleistä

Alennetut äitiysvaatteet

Suositut filtterit
5 092 tuotetta
Sponsoroitu
Hyppää tuotekarusellin yliHyppää takaisin tuotekarusellin yli

Alennetut äitiysvaatteet hellivät lompakkoasi

Raskauteen liittyy usein paljon erilaisia investointeja. Yhtäkkiä sitä joutuu miettimään esimerkiksi lastenhuoneen varustelua, lastenvaatteiden hankintaa sekä esimerkiksi monenlaisia äitiyteen liittyvien tuotteiden ostoa. Äitiysvaatteet ovat nekin tietty kuluerä, joita ilman ei kuitenkaan kasvavan vatsan kanssa usein kovin pitkään pärjää. Siispä niihin joutuu usein sijoittamaan jonkin verran rahaa pärjätäkseen läpi tulevien kuukausien.

Onneksi meiltä Zalandolta löytyy kuitenkin laaja valikoima erilaisia alennettuja äitiysvaatteita, joiden hinnat hellivät lompakkoa. Voit hankkia vaikkapa edullisia monipakkauksia tai monikäyttöisen mekon, joka sopii niin kesäjuhliin kuin arkisempaankin käyttöön. Mallistoomme kuuluu niin yläosia, alaosia, alusvaatteita kuin esimerkiksi ulkoiluvaatteitakin, joten kesällä ei tarvitse hikoilla tai talvella palella raskaana ollessakaan. Älä siis kanna enää huolta pukeutumisesta, meiltä löytyy vaatteita joka keliin.

Kun siis on aika hankkia äitiysvaatteita, käänny Zalandon puoleen. Meidän mukavat, kestävät sekä laadukkaat tuotteemme pukevat sinua läpi raskauden – tai vaikka useammankin. Älä siis enää odota, vaan tilaa omat suosikkisi jo tänään!

Zalandon alennetut äitiysvaatteet tekevät pukeutumisesta hauskaa

Raskausaikaan liittyy vahvasti oman kehon muuttuminen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että äidin tarvitsisi pukeutua kaapuihin. Nykypäivänä on nimittäin tarjolla paljon erilaisia, erittäin tyylikkäitä vaatteita odottaville äideille, jotka haluavat tuntea olonsa paitsi mukavaksi, myös itsevarmaksi. Zalandon malliston alennetut äitiysvaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, sillä niistä saa luotua näyttäviä asukokonaisuuksia.

Alennettujen äitiysvaatteiden mallistosta voi löytää varsin herkullisia värejä aina maanläheisistä vihreän sekä beigen eri sävyistä esimerkiksi heleään vaaleanpunaiseen, kirkkaaseen oranssin ja hehkuvaan pinkkiin. Erilaisia kukka- ja raitakuosejakin on tarjolla niille, jotka kaipaavat katseita kiinnittäviä elementtejä asukokonaisuuksiinsa. Farkkujenkaan käytöstä ei tarvitse luopua mahan kasvaessa, sillä meiltä voit tilata vaikkapa äitiysfarkut tai farkkuhaalarit. Talvella ylleen voi kietaista lämpöisen neuleen tai villatakin, jonka pehmeys suorastaan hyväilee ihoa.

Alennetut äitiysvaatteistamme ovat siis paitsi edullisia myös tyylikkäitä ja tekevät pukeutumisesta hauskaa. Mutta useat niistä kruunaa vielä niiden käytännöllisyys. Ne ovat nimittäin kaiken lisäksi vieläpä imetysystävällisiä, mikä tuo arkeen huomattavaa helpotusta. Tilaa suosikkisi vaivattomasti vain muutamalla klikkauksella meiltä Zalandolta ja säästä niin rahaa kuin aikaakin!

Alennushintaiset äitiysvaatteet vastuullisesti

Jotta luonnonvaroja riittäisi vielä seuraavillekin sukupolville, on meidän otettava vastuuta kulutustottumuksiemme seurauksista. Ehkäpä niitä voi jopa tarkastella hieman uudelleen myös vaateostoksia tehdessä.

Meille Zalandolla on tärkeää tarjota asiakkaillemme vaatteita, jotka on tuotettu ympäristöä säästäen. Monet Zalandon alennetut äitiysvaatteet kantavatkin kestävän kehityksen leimaa, mikä tarkoittaa, että ne on tuotettu vastuullisesti, esimerkiksi kierrätetyistä tai luonnonmukaisista materiaaleista. Nykyään ei siis tarvitse kompensoida tyyliään keskittyessään hiilijalanjälkensä pienentämiseen, sillä monien tuotteiden valmistusprosessissa ollaan onnistuttu vähentämään päästöjä.

Tule siis tekemään löytöjä Zalandon alennettujen äitiysvaatteiden laajasta valikoimasta, niin sinun ei tarvitse enää kantaa huolta pukeutumisestasi raskausaikana. Ja lompakkosikin kiittää!