Suodatin

Naisten alennetut alusasut

3,560 tuotetta

Alesta nappaat niin pehmoiset puuvillasetit kuin ihanaiset pitsiunelmatkin parhaaseen hintaan. Valikoimaa selaillessa silmiisi saattaa osua jopa jotain sellaista, mistä olet haaveillut jo pitkään. Hyviä diilejä metsästävän kannattaakin tsekata naisten alennetut alusasut säännöllisesti, koska niiden joukossa on usein sekä herkullisia että hemaisevia löytöjä.

Kun kaipaat piristystä arkeen, antavat uudet alusvaatteet koko vaatetuksellesi uuden alun. Naisten alennetut alusasut ovat hyvä paikka aloittaa uudistuminen. Voit hankkia useammankin alehintaisen setin, joissa tyyli vaihtelee. Romanttiset pikkuhepeneet pitkän satiinisen aamutakin kanssa ja bokseri-toppi-yhdistelmä sopivat niin arkiasun alle kuin rentoihin aamuihin ja iltoihin.

Alennetut alusasut – ihastuneita huokauksia huokeasti

Seduktiivinen yöpaituli saattaa kutkuttaa mieltäsi, mutta et ole koskaan aikaisemmin saanut aikaiseksi sen hankkimista budoaarisi vaatevalikoimaan. Ota rohkea askel kohti naisellisempaa ilmaisua kietoutumalla pikkiriikkiseen pitsiseen yöpaitaan tai sujahtamalla kuumaan punaiseen bodyyn. Syvään uurrettu kaula-aukko ei ole koskaan ollut yhtä ajankohtainen ja tilaisuuteen sopiva.

Alennetut alusasut on usein unohdettujen aarteiden löytöpaikka. Harvinaiset mallit ja väriyhdistelmät odottavat alessa sitä, joka osaa yhdistää ne oikeaan tyyliin tai kokonaisuuteen. Alesta saatat löytää myös designer-helmiä lyömättömään hintaan. Kiva, talvikäyttöön sopiva pyjama on aina hyvä hankinta. Söpöön ja lämpöiseen yöasuun et voi mitenkään pettyä. Se kestää käytöstä toiseen ja viehättää vielä silloinkin, kun siitä olisi viisainta luopua.

Farkkutytön suosikkeihin kuuluvat brief-alushousut ja t-paitaliivit on hyvä hankkia edulliseen hintaan. Niille on jatkuvasti käyttöä eikä niitä ole koskaan liikaa. Paidan alla ryhdikkäät rintaliivit ja farkkujen alle mukavasti istuvat alushousut eivät tunnu tai näy millään tavalla. Jos suosit jotain tiettyä kiinnitystä rintaliiveissäsi, voit löytää alennetuista alusasuista useammankin parin erikoisliivejä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua