Naisten alennetut käsilaukut ovat täynnä upeaa huippumuotia. Oletko haaveillut uudesta käsilaukusta, joka täydentäisi tyyliäsi? Ehkä olet odottanut oikeaa hetkeä panostaa merkkilaukkuun, jota olet ihaillut jo pitkään sen heiluessa kaikkien it-tyttöjen käsivarrella. Löydät varmasti etsimäsi laukun upeasta valikoimastamme, joka on täynnä ajankohtaisia trendilaukkuja. Valikoima on täynnä hurmaavia suosikkibrändien luomuksia ja huippusuunnittelijoiden merkkilaukkuja.

Naisten alennetut käsilaukut ovat täynnä ajankohtaista designia

Käsilaukku on jokaisen naisen ehdoton ykkösasuste. Onhan se mukana yleensä aina! Moderneissa käsilaukuissa mukavuus ja toiminnallisuus onkin otettu huomioon, nimittäin niissä on useimmiten käsikahvan tai -kahvojen lisäksi olkahihna, joka mahdollistaa käsilaukun kuljettamisen myös olalla tyylikkäästi. Nykyään käsilaukkujen valikoima on myös erittäin laaja, joten sen oikean laukun löytäminen ei ole lainkaan vaikeaa. Klassiset mustan, ruskean ja vaalean sävyt on helppo yhdistää mihin tahansa väriin, ja käsilaukku kannattaakin valita näistä väreistä, jos haluaa panostaa vain yhteen laukkuun. Erikoisempikin väri voi toimia luottolaukkunasi, jos yhdistät sen oikein. Hyödynnä esimerkiksi vastavärejä tai mätsää näyttävä laukku neutraalin väriseen tai mustavalkoiseen asukokonaisuuteen.

Naisten alennetut käsilaukut – mikä on sinun tyylisi?

Valitsetko käsilaukkusi värin, tekstuurin vai yksityiskohtien mukaan? Vai et minkään, sillä arvostat klassista muotoilua, josta on riisuttu pois kaikki ylimääräinen. Minimalistisen siluetin omaava käsilaukku mustana kestää aikaa ja sopii mihin tahansa asuun ja tyyliin. Urbaani mimmi kaipaa laukkuunsa ehkä rouheita nahkatekstuureja, kauniisti kiiltäviä metallisia yksityiskohtia ja remmejä. Herkän eteeriseen tyyliin hurahtanut nainen suosii pastellivärejä ja pehmeitä pintoja, jotka sointuvat kauniisti naisellisesti liehuviin helmoihin. Boho chic goddess ei tule toimeen ilman käsilaukkuaan, jossa heiluvat hauskat hapsut ja tasselit. Boheemiin tyyliin voisi sopia myös ruskean sävyissä kylpevä luomus tai värikäs kuviopinta. Trendejä ja huippumuotia hartaasti seuraava nainen valitsee käsilaukun, jonka pintaa koristavat ajankohtaisen huippumerkin logot. Jet setter -elämän vauhdista nauttiva lady rakastuu raikkaan valkoiseen, joka sopii mustavalkoiseen asukokonaisuuteen täydellisesti ja korostuu kauniisti myös denimin rinnalla.

Yhdistät helposti