Laukut

Naisten alennetut reput

Hinta
11
11
320
320
Uutuudet

468 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/6
LITTLE AMERICA MID VOLUME - Reppu - black TRIBECA - Reppu - mottled black Reppu - crosshatch black Reppu - black STIG MINI - Reppu - black Reppu - rose DANTE - Reppu - grau DRAGON - Reppu - black SAKU - Reppu - stone l NEW POCKET MINIMAL - Reppu - black OLD SKOOL II - Reppu - navy Reppu - cream Reppu - grey CLASSIC MID VOLUME - Reppu - strawberry ice CITY PACK MINI - Reppu - orchid garden OFF THE WALL - Reppu - toffee VANESSA FLORAL - Reppu - pink ENCORE MINI - Reppu - bordeaux REID X - Reppu - scattered raven crosshatch SAKU - Reppu - feather green HD X ZALANDO - Reppu - dunkelblau FIREFLY UP - Reppu - blue purple DUFFLE - Reppu - charcoal PEP SQUAD - Reppu - black ALL ACCESS SOLEDAY - Reppu - gym blue/black/white ENCORE MINI - Reppu - anthracite Reppu - black Reppu - crosshatch charcoal MICRO - Reppu - orange VINTAGE 25L - Reppu - red Reppu - black/white CORE STYLE - Reppu - dark purple ZIP TOP SOLID - Reppu - dark grey Reppu - taupe Reppu - black Reppu - taupe GLORIA - Reppu - grey Reppu - black FIREFLY UP - Reppu - urban grey HAMPTON - Reppu - black Reppu - sand AFFINITY - Reppu - black JARA - Reppu - black TONY - Reppu - black Reppu - red Reppu - black Reppu - burgundy KOWLOON - Reppu - black CROPWELL - Reppu - black CORE STYLE - Reppu - black/marshmallow Reppu - blush REALM - Reppu - good times Reppu - silver Reppu - black Reppu - rose Reppu - white Reppu - black Reppu - charcoal Reppu - black ACADEMY - Reppu - black/white

Alennetut reput ovat tärkeä osa liikkuvan naisen varustusta. Niitä voi käyttää monessa menossa vapaa-aikana ja erilaisissa harrastuksissa. Repussa voi kätevästi kuljettaa mukana vaihtovaatteet tai harrastusvälineet. Repuissa on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Niiden vetoketjuilla varustettuihin taskuihin voi laittaa kännykät ja lompakot, sekä puhelimet. Taskuja ja lokeroita on reppujen sisä- ja ulkopuolella. Joissakin malleissa on myös laptop-lokero. Pehmustettujen olkahihnojen ansioista painavammankaan tavaramäärän kantaminen ei tunnu pahalta. Saatavana on myös rintahihnalla ja lantiohihnalla varustettuja malleja. Alennetut reput valmistetaan kulutusta kestävistä ja kosteutta hylkivistä materiaaleista. Tuotteita on tarjolla eri tyylisinä ja muotoisina, joten jokaisen on helppo löytää kaikkiin tarpeisiinsa parhaiten sopivat mallit. Väreissä ja kuoseissa on monia mielenkiintoisia yhdistelmiä. Alennetut reput sopivat hyvin yhteen monien asukokonaisuuksien kanssa.

Alennetut reput ovat tärkeä varuste nykyaikaiselle naiselle!

Alennetut reput kannattaa tilata Zalandon verkkokaupasta juuri nyt, sillä niistä on paljon iloa jokaisen naisen elämässä. Tarjolla on upeita ja monikäyttöisiä malleja, joita nainen voi hyödyntää erittäin monipuolisesti. Hyötyliikuntaa kannattaa harrastaa aina kun vain voi. Työmatkat ja kauppareissut kannattaa suorittaa kävellen tai polkupyörällä. Kun reppu on selässä, kuntoilija voi käyttää käsiä tehokkaasti. Harrastuksissa reput ovat jokaiselle välttämättömiä. Ne ovat hyvännäköisiä ja tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettuja. Alennetut reput voi sovittaa yhteen takkien ja -housujen, sekä käsineiden ja päähineiden kanssa. Niissä on saatavan upeita raidallisia ja yksivärisiä tuotteita. Niiden värimaailmassa hehkuvat pirteät pinkit, syvän siniset ja energisen punaiset. Ne antavat tarpeellisen väriläiskän tummasävyiseen pukeutumiseen ja piristävät mukavasti tavallisen arjen harmautta. Alennetut reput saat Zalandolta helposti kotiin ja pääset pian nauttimaan niiden käytännöllisistä ominaisuuksista.