Voiko naisella olla liikaa korkokenkiä? Tuskin! Naisten alennetut avokkaat ovat siis erinomainen tilaisuus päivittää, täydentää tai kasvattaa hurmaavien kenkien valikoimaa. Valittavanasi on klassisia avokkaita, kiilakorkoisia avokkaita ja avokärkisiä korkkareita. Morsiuskengätkin valikoimasta löytyvät!

Satojen parien alennetut avokkaat -valikoimassa on sekä räväköitä muotiluomuksia että ajattomia klassikoita. Tarvitsit sitten avokkaat arkikäyttöön, illanviettoon tai juhliin, olet oikeassa paikassa.

Loihdi asuusi viehkeyttä kauniin avokkain

Avokkaat sopivat asuun kuin asuun: pieleen ei voi mennä! Ne sopivat hurmaavan naisellisiin asukokonaisuuksiin, mutta niiden avulla voi myös luoda rouheaan kokonaisuuteen kiehtovan kontrastin. Leikittele siis erilaisilla yhdistelmillä ja taio toinen toistaan tyylikkäämpiä kokonaisuuksia!

Klassiset korkeakorkoiset ja sirot avokkaat yhdistetään nyt rentoihin boyfriend-farkkuihin tai korkeavyötäröisiin farkkuihin. Yläosaksi sopii kaunis valkoinen paitapusero ja asusteiksi minimalistiset korut ja olkalaukku. Vielä runsaammin kontrastia yhdistelmässä on, jos valitset revityt farkut ja yläosaksi rosoisen printtipaidan! Kiilakorkoiset avokkaat puolestaan sopivat täydellisesti trendikkäiden leveiden kangashousujen ja kauniisti laskeutuvien haalariasujen seuraksi. Alennetut avokkaat -valikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja, etsit sitten klassisia korkkareita tai tyylikkäitä kiilakorkokenkiä – tai molempia!

Avokkaat ovat myös lähes kaikkien naisten juhla-asujen keskeinen elementti. Alennetut avokkaat -valikoimassa on minimalistisesti muotoiltuja naisten juhlakenkiä, joiden juju on väri. Poimi kenkäkokoelmaasi esimerkiksi nudet korkkarit tai metallinhohtoiset avokkaat, jotka sopivat täydellisesti niin pikkumustan kuin naisellisen mekonkin seuraksi. Näyttäviksi vaihtoehdoiksi sopivat puolestaan korkeakorkoiset nauhalliset avokkaat tai näyttävin soljin ja rusetein somistetut korkkarit.

Tutustu myös